Scarlett Johansson noul interviu pentru o nouă problemă Cosmopolitan | hounslowtw3.net

Scarlett Johansson noul interviu pentru o nouă problemă Cosmopolitan

Scarlett Johansson noul interviu pentru o nouă problemă Cosmopolitan

O femeie frumoasă și o actriță talentată cu un nume sonor! Acesta este modul în care jurnaliștii vorbesc despre Scarlett Johansson și suntem pe deplin de acord cu ei. Steaua strălucitoare americană este din nou în centrul atenției, deoarece filmează activ în filme care aduc venituri în valoare de mai multe milioane de dolari.
Fetița a apărut pe coperta ediției americane a Cosmopolitan, arătând o tunsă scurtă și un decolteu "corporativ" seducător. Într-un interviu cu reporterii, Scarlett și-a permis să vorbească despre detalii delicate ale vieții ei personale și chiar și-a amintit de dragostea nebună care a făcut-o să-și piardă capul.

- Chiar și astfel de frumuseți fatale, cum mă pot îndrăgosti uneori de urechi! Adevărat, acest lucru mi sa întâmplat cu mult timp în urmă. A fost o vreme când am fost complet fascinat de un bărbat. Nu eram eu și din când în când m-am prins gândindu-mă: ce fac? Mi-am dat seama că astfel de relații ar trebui oprite și cât de curând posibil, altfel pot scoate toată energia din mine, - sa deschis steaua.

Întâlniri și petreceri

Actrita ia mentionat pe scurt casnicia cu Ryan Reynolds. Ea a observat că este foarte dificil să se construiască o relație armonioasă într-o familie care acționează, mai ales când ambii parteneri își construiesc activ o carieră și există o concurență între ei.

În ciuda experienței nereușite a unei căsnicii de trei ani, Scarlett a luat o șansă și sa întors sub culoar. Ea este foarte fericită în relațiile sale cu jurnalistul francez Roman Doriak.

Șobolani urbani și mutându-se în Paris

"Mi se pare că suntem amândoi șobolani adevărați." Am crescut în New York, iar soțul meu este la Paris. Probabil, este bine să locuiți undeva în suburbii, dar nu am nimic de schimbat jungla urbana! Mutarea la Paris, pentru moment, este cel mai bun lucru care mi sa întâmplat. Desigur, există anumite probleme. Acum suntem trei, iar datorită muncii mele trebuie să-mi duc întreaga familie (soțul meu și fiica mea de un an Rose) în New York, apoi înapoi la Paris. Dar sunt fericit, - a spus starul filmelor "Ea" și "Lucy".

Jos cu șovinismul!

Într-un interviu acordat Cosmopolitanului, Scarlett a vorbit nu numai despre viața ei personală, ci și despre munca ei. Ea a ridicat problema remunerării inegale pentru femeile și actorii de sex masculin.

- Despre asta a început să vorbească Jennifer Lawrence. Eu o susțin, deși, din fericire, nu mă confrunt cu o discriminare serioasă. Lucrez sincer și câștig bine, dar știu că există o astfel de problemă. Sunt sigur că fiecare dintre noi sa confruntat cu o situație când am fost plătiți fără plată, iar acest lucru nu este corect. Aceasta este una dintre problemele feminismului și emancipării ", a adăugat doamna Johansson.

Chiar și divasurile de la Hollywood nu trebuie să-și piardă capul din cauza bărbaților Actorii sunt întotdeauna greu de construit relații Dacă unul dintre ei are mai mult succes decât celălalt, atunci situația este și mai dificilă
Sunt foarte norocoasă, câștig bine și sunt mândră că am o femeie Scarlett Johansson sa căsătorit în secret cu Ryan Reynolds în 2008, iar în 201 În ciuda dificultăților întâmpinate, Scarlett și Ryan după divorț au reușit să găsească
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: