Secțiunea Madonna a unui fan mic pe scenă

Madona nu încetează să uimească publicul, dar nu numai cu ajutorul creativității, așa cum se presupune că este cântăreața cu un nume mondial, și aranjează pe scena aventuri nebunești. Deci, la un concert în australianul din Brisbane, o stea popă de 57 de ani a cerut să se apropie de unul dintre fanii ei de sex feminin și și-a expus brusc sânii. În șoc nu a fost doar "sacrificiul" Madonnei, ci și publicul!

O glumă ciudată

În timpul spectacolului, care a avut loc la Brisbane pe 17 martie, interpretul a fost într-o băutură spirtoasă. În pauza dintre cântece, Madonna a sunat pe scenă unul dintre fanii tinere de sex feminin care au dansat în rândurile din față pentru loviturile ei. Spectatorul fericit, fără să se gândească la consecințe, sa dus la idolul ei. Madonna, uitându-se la ea cu o privire apreciativă, spunea că o astfel de fată vrea să-i spene nu numai preotul. Abia după ce a fost de acord cu un compliment, Majj a renunțat la una dintre ceștile de sus ale fetei, și-a îmbrăcat complet sânii.

În timp ce fanul sa acoperit repede, Madonna a sugerat că face același lucru cu ea și a declarat că aceasta nu este hărțuire sexuală.

Cel mai bun moment al vieții

Josephine Georgiou, în vârstă de 17 ani, nu a îndrăznit să expună pieptul stelei, dar nu a fost deloc deranjată de striptătul ei neașteptat. Când, după discurs, jurnaliștii i-au oferit să dea în judecată Madonna în instanță, ea a declarat că acest episod ar fi încălzit-o pentru tot restul vieții.

Apropo, în ciuda faptului că fanul dezonorat nu are nicio pretenție față de cântăreț, mulți sunt indignați de izbucnirea Madonei. Chiar și fanii talentului ei cred că un astfel de comportament este inacceptabil.

Madonna a ținut pieptul unui fan de 17 ani în timpul unui concert din Brisbane Fata nu a ezitat să repare rapid corsetul Fanul nu a profitat de oferta cântăreței și nu sa dezbracat
Josefina Georgiou nu are pretenții față de Madonna și își va aminti toată viața Mama frumuseții gândește la fel Anterior, Madonna
Anticul artistului devine nebun! În spatele scenei, Madonna se uită scăpată și obosită Madonna suferă știind că nu o va mai întoarce pe Rocco

Madonna - Expoziții Pieptul concertului în timpul concertului:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 4 =