Selena Gomez a mers pe covorul roșu cu donatorul ei prieten

Selena Gomez, care este acum fericit ca niciodată, reunit cu Justin Bieber, a participat la ceremonia premiilor Billboard luciu. Cu toate acestea, tovarășul ei la eveniment nu era un bărbat iubit, ci o prietena care ia dat rinichiul ei.

Triumful Seara

Ieri, în Los Angeles, a avut loc o ceremonie de acordare a premiului de muzică Billboard Women in Music, una dintre premii a fost Selena Gomez de 25 de ani. Revista Billboard la numit Femeile Anului 2017 ("Femeia Anului").

Selena Gomez a devenit Femeia Anului pe Billboard Women in Music 2017

Selena Gomez a devenit "Femeia Anului" pe Billboard Women in Music 2017

În plus față de meritele din sfera profesională, fondatorii premiului au apreciat curajul lui Gomez. După cum știți, anul acesta a fost extrem de dificil pentru stea. Datorită complicațiilor cauzate de lupus insidios, rinichii ei au fost refuzați și singura cale de ieșire pentru Selena a fost transplantul unui organ sănătos. Cu această veste neașteptată, ea a uimit publicul la jumătatea lunii septembrie.

Acum, vremurile grele din spatele cântăreței s-au recuperat din operațiune și i-au promis fanilor în viitorul apropiat să înregistreze un album cu compoziții noi.

Selena Gomez a mers pe covorul roșu cu prietena ei

Selena Gomez a mers pe covorul roșu cu prietenul ei salvator

Toate în lacrimi

Ridicându-se în spatele statuetă meritată, Gomez de pe scenă ia mulțumit prietenei sale apropiate, Francii Rice, care a venit cu ea la seara de gală. Selena spune prin lacrimi:

"Cred că Franța ar trebui să primească acest premiu. Mi-a salvat viața ... Sunt incredibil de norocoasă.

Selena Gomez Plâns

Selena Gomez

Selena Gomez pe scenă

După acest monolog emoțional, fetele se îmbrățișează sub ovația din hol.

Selena Gomez și Francia Rice pe scenă

Selena Gomez și Francia Rice pe scenă

Blonda Gomez în această seară uitat incredibil de seducător în pantaloni de piele cu talie înaltă, cu perforație și bustier negru.

25 de ani, Selena Gomez

25 de ani, Selena Gomez

Frumusetea Selena Gomez Cantareata Selena Gomez

Apropo, fotografia Selena Gomez și Francia Raisa, se țin de mâini, a făcut în spital după o operație complicată, pe care cantareata a distribuit cu fanii pe Instagram, a câștigat 10,3 milioane de apreciat, luând locul al treilea în clasamentul celor mai populare fotografii ale acestei rețele sociale.

Selena Gomez și Francia Rice după transplantul de rinichi

Selena Gomez și Francia Rice după transplantul de rinichi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

36 − = 32