Selena Gomez și Samuel Krost

Se pare că Selena Gomez a recăpătat cunoștința în cele din urmă, după afacerea cu Justin Bieber și a decis să construiască o nouă relație. Nu a avut mai devreme tabloidele scrie despre izbucnirea pasiunii intre cantareata si Horani Nilului ca Selena impregnată cu afecțiune pentru Samuel Krost.

Cu o mână ușoară, Gigi Hadid

Cu Managerul de vânzări frumos Onia de brand, un producător de accesorii pentru barbati, a introdus Gigi Hadid, care știe și Gomez, și Krost.

Prima întâlnire a perechii a avut loc în noiembrie, a spus insiderul. Tinerii au reușit deja să petreacă împreună sărbătorile de Anul Nou.

Samuel încărcați periodic poze cu Selena în Instagram lui, dar pentru ei este și este în compania prietenilor comuni.

Cina romantică

După verificarea sentimentelor, perechea a încetat să ascundă relațiile. Melodia de 23 de ani și prietenul ei plecau de la restaurantul hotelului din Beverly Hills. Au ținut mâinile și s-au mulțumit de o plăcere plăcută.

Selena Gomez se rotește cu Samuel Krost Au fost întâlnite pentru prima oară în New York, în noiembrie Tinerii s-au întâlnit, dar au pretins că sunt prieteni
Samuel obișnuia să publice fotografii din Gomez în rețeaua socială, dar nu au nici un indiciu despre ele A doua zi, paparazzii au prins cântăreața și managerul popular la ieșirea din oraș Prietenul noului cântăreț lucrează ca manager al mărcii Onia, care produce accesorii pentru bărbați

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 − 52 =