Selena Gomez ca un copil

Prima dată a apărut pe ecrane, Selena Gomez a atras toată lumea cu aspectul ei frumos. Dar chiar și atunci, mass-media a fost interesată în mod activ de ce o fetiță a decis să facă bani. După o carieră, tânăra actriță a început la 9 ani. Bineînțeles, se poate presupune că Selene îi plăcea scena mare. Dar steaua nu a ascuns adevăratul motiv pentru creșterea ei timpurie.

Micuța Selena Gomez a fost afectată foarte mult de divorțul părinților ei. Tatăl și mama s-au despărțit când fetița avea doar cinci ani. Din acel moment, Selena a fost crescută de o mamă. De mai multe ori, tânără a reamintit într-un interviu cât de greu a fost cu banii în familie. Pentru a ridica o fiică, mama actriței chiar a trebuit să lucreze la trei locuri de muncă. Cu toate acestea, Selena a înțeles totul fără întrebări și nu a fost un copil exigent. Dimpotrivă, Selena Gomez, ca copil, a dezvoltat un caracter destul de ferm și deliberat. Aceste calități, precum și exemplul unei actrițe-mamă, au oferit tinerei vedete temelia unei viitoare cariere.

Vorbind despre apariția tinerei actrițe, atunci fetița sa schimbat destul. Din imaginile din Selena Gomez din copilărie, puteți vedea un copil cu bucle mici de o nuanță ruginită. Câțiva ani mai târziu, bluzele luxoase ale lui Gomez au început din ce în ce mai mult să tragă și să umple într-o culoare mai închisă.

Parintii Selenei Gomez

Aspectul luminos al Selenei Gomez a fost moștenit de la tatăl ei, Ricardo Gomes, de origine mexicană, și de mama Mandy Cornette, ale cărei rădăcini provin din familia anglo-italiană. În ciuda faptului că părinții s-au dispersat devreme, Selena menține o relație caldă cu ambii părinți. Și din 2006, ea îi dă și dragostei tatălui ei vitreg Bryan Tifi, pentru care mama sa căsătorit.

Potrivit actritei însăși, poporul nativ ia dat un exemplu de mare zel, voință și putere și dorință spre bine, ceea ce a afectat cariera de succes a starului.

puțină Selena Gomez Selena Gomez în adolescență Selena Gomez este acum
Selena Gomez și mama ei Selena Gomez și tatăl ei Selena Gomez cu mama ei și cu tatăl vitreg

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 − = 21