Sienna Miller a mers cu fiica și fostul ei prieten Tom Sturridge în New York

Recent, actrița americană de 35 de ani, Sienna Miller, care a jucat în filmele "Legea nopții" și "Aruncarea cobrei", este rar văzută în public. După ce ea și fostul ei iubit Tom Sturridge au avut o fiică, Marlowe, Siena și-a dedicat tot timpul o fată de 5 ani. Deci, în această duminică, Miller a fost văzut mersul cu fiica ei și cu Tom în centrul New York-ului.

Sienna Miller, Tom Sturridge și fiica lor Marlowe

Sienna Miller, Tom Sturridge și fiica lor Marlowe

Marlowe - una dintre cele mai elegante fete din SUA

Duminica dimineții la paparazzi din New York a început cu o descoperire destul de interesantă. În centrul metropolei, el sa întâlnit cu Tom Sturridge, fosta lui prietena Sienna Miller și cu copilul lor comun - fiica lui Marlowe. Trinity a mers în liniște, uitându-se la diferite magazine, după care a mers la micul dejun în zona West Village, unde se află faimoasa brutărie Le Pain Quotidien. Mulți fani, studiind atent fotografiile, au atras atenția asupra faptului că fetița de 5 ani este îmbrăcată foarte elegant. Marlowe mergea într-o plimbare de duminică într-o fustă luxuriantă, cu o frontieră multicoloră și un vârf de lumină. Cei care urmăresc viața acestui copil celebru și mamei sale știu că Marlowe este recunoscută ca una dintre cele mai elegante fete din SUA.

Sienna Miller cu fiica ei

Sienna Miller cu fiica ei

Odată ce într-un interviu cu Miller despre alegerea hainelor pentru fiica ei a spus aceste cuvinte:

"Nu aprob destul de alegerea hainelor pe care copilul meu se oprește. Ea este obsedată de roz și în mod constant poartă haine în această schemă de culori. De exemplu, ieri a mers pentru o plimbare în colanți roz, șosete de aceeași culoare, care a tras pe dreapta colanti, coral tricou și o funda roz pe cap. În ceea ce mă privește, este un fel de urâțenie. Nu numai că din ochiul roz doriți să vă acoperiți, sau puteți orbi, astfel încât și unele lucruri să strălucească. În ceea ce mă privește, aș vrea să îmbrăcesc Marlow în stilul anilor '40 ai secolului trecut. Numai bluze tricotate și pulovere sunt în valoare, cu toate acestea, acest stil de fiica nu-i place. Ca mamă iubitoare, înțeleg că în procesul de alegere a hainelor nu am dreptul să intervin. Este alegerea lui Marlowe. Deci, ea se exprimă.

Sienna Miller și Tom Sturridge împreună cu fiica sa într-o cafenea

Sienna Miller și Tom Sturridge împreună cu fiica sa într-o cafenea

Sienna și Tom ridică împreună Marlowe

Apropo, Miller și Sturridge au început să se întâlnească în 2011, iar în 2012 au anunțat că au fost angajați. La șase luni după eveniment, au avut o fată numită Marlowe. În interviul ei despre nașterea fiicei ei, Sienna a spus la Bazarul britanic al lui Harper:

"Este uimitor să îndurați un mic om în corpul vostru. Când îmi imaginez că am reușit să-mi creez pe Marlowe, nu cred. Fiecare celulă, fiecare parte a corpului mi sa părut mulțumită. Întotdeauna am crezut că copii sunt continuarea ta și ar trebui să arate ca tine, dar acum înțeleg că nu este așa. Copiii noștri sunt complet indivizi individuali care își vor trăi viața și vor adera la unele dintre principiile lor în ea. "

Sienna Miller

Sienna Miller

Din păcate, în 2015 a devenit cunoscut faptul că Sienna și Tom au întrerupt relațiile. În ciuda acestui fapt, actorii au declarat în repetate rânduri că rămân prieteni și oameni apropiați. Judecând de faptul că sunt adesea văzuți împreună în plimbări cu fiica lor, Tom și Sienna vorbește adevărul.

Tom Sturridge cu fiica sa

Tom Sturridge cu fiica sa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − 27 =