Singerul Sher a făcut o fotografie cu mama ei de 90 de ani

Actrita, cântăreață, compozitor și producător Cher în câteva luni "bate" 70 de ani. Îl poți crede? O brunetă fascinantă, cu apariția unui adevărat aristocrat, a uimit întotdeauna fanii și observatorii seculari cu un aspect uimitor. Chiar și în ciuda problemelor de sănătate, actrița pare minunată. Cum o gestionează?

Se pare că soluția este găsită și se află pe suprafață. Mama ei își va sărbători aniversarea a nouăzecea în luna iunie, dar arăta cât de bună este!

Gene uimitor de tineret

Părinții cântăreței au divorțat înainte de naștere. Papa, un armenian prin naștere, a fost un șofer de vagoane, dar pe mama lui merită să se oprească în detaliu. Georgia Holt a construit odată un model de carieră, actriță și cântăreață. Ea sa căsătorit de șase ori și pentru unul dintre soții ei sa căsătorit de două ori. În plus față de Sher, doamna Holt are o altă fiică frumoasă, Georgiana LaPiere, care și-a încercat mâna la vremea actorului.

Sub fotografie, celebritățile au lăsat multe răspunsuri pozitive. Steaua a susținut discuția și a observat că fotografia nu a fost procesată de Photoshop, iar mama mea nu a folosit cosmetice în acea zi. Nu are nevoie de ea.

Și o stea a filmelor "Burlesque" și "Witches of Eastwick" și-a împărtășit amintirile despre bunica ei târzie, Linda Inez Galli.
Avea, de asemenea, o piele superbă și această doamnă la vârsta de a iubi să aibă grijă de ea însăși, în plus, avea un tânăr prieten. Cu trei zile înainte de moarte, bunica a cerut să se facă ... o pedichiură!

Păi, bine, nu există nici o îndoială - farmecul feminin și aspectul atractiv în sângele lui Cher!

Căsătoarea de 70 de ani a arătat cât de tânără arată mama ei Georgia Holt cu fiicele Georgiana LaPierre și Cher

După ce a fost publicată fotografia, el a primit mii de rapoarte și comentarii

Așa arată femeile de 70 și 90 de ani în familia noastră! Mama nu are machiaj Singerul Cher avea întotdeauna o frumusețe și o excentricitate deosebită Cher și mama ei, actriță, Georgia Holt

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

35 + = 40