sora michael jackson

Celebritatea, inclusiv el însuși, are nouă frați și surori: Rebbie, Jackie, Tito, Marlene, Jermaine, Janet, Randy și LaToya. Toți au fost solisti ai trupei "The Jackson 5". Au călătorit în Midwest of the USA și deja în 1970 au crescut la nivel național, devenind astfel, incredibil de populare. Pentru a raspunde, cat de multi frati si surori la Michael Jackson, nu vor fi la indata ca fiecare admirator, dar fiecare fani stie, ca toata familia stelelor lui Jackson a devenit faimoasa in toata lumea.

Frații și surorile lui Michael Jackson

Să vorbim despre cele două surori ale lui Michael Jackson - Janet și LaToye.

LaToya Jackson Janet Jackson cu Michael Jackson Janet Jackson

Sora mai mică a lui Michael Jackson - Janet

Abilitățile de acțiune ale stelei au fost evidente chiar și în adolescență. Când Janet a luat parte la astfel de spectacole precum "Glory" și "Various strokes". La vârsta de 16 ani, ea a înregistrat deja două albume muzicale, Janet Jackson (1982) și Street of Dreams (1984). În ciuda faptului că nu au avut mult succes în SUA, Marea Britanie a aflat cine a fost Janet.

În plus, Madonna a avut un rival după sora lui Michael în 1989, lansând un album intitulat "Națiunea ritmică a lui Janet Jackson". Apropo, mai târziu a devenit de șase ori platină.

În prezent, sora lui Jackson face în mod activ filme, printre care "De ce ne căsătorim?" (2010). În plus, a publicat o carte de sfaturi practice "True You". În toamna anului trecut, al unsprezecelea album, "Unbreakable", a fost lansat.

Janet Jackson, sora mai mică a lui Michael Jackson Janet Jackson pentru o fotografie Janet Jackson și soțul ei

Sora mai mare a lui Michael Jackson - cantareata LaToya

Al cincilea copil din familia legendară a lui Jackson, LaToya, a adorat cântând și dansând din copilărie și, în ciuda faptului că a visat să devină avocat, un tată stricat a decis pentru toți.

LaToya este doar un nume atât de frumos, purtat de una dintre vedetele surorilor Michael Jackson. Ea, ca și fratele ei, sa dedicat complet scenei și creativității.

Albumul său tânăr solo a fost lansat în anii 80. Apropo, la început fata a vrut să ia un pseudonim, dar aici nu a fost fără influența tatălui autoritar.

În 1989, producătorul ei a fost Jack Gordon, care în viitor a devenit soțul ei. Din acest moment începe o nouă perioadă în viața cântărețului. Se schimba: indiferent daca se datoreaza schimbarilor interne, fie cu ajutorul "mainilor de aur" ale chirurgilor plastici, dar LaToya atrage atentia tot mai multor fani.

Până în prezent, este cunoscut pentru anticele sale scandaloase. În plus, slăbiciunea ei este evenimente seculare, la care LaToya participă cu mare plăcere. Ea nu este doar o cântăreață americană, un model, ci și o actriță, un scriitor. În plus, ea se implică activ în activități de caritate.

cântăreața LaToya Sora lui LaToya Jackson Michael Jackson LaToya Jackson a lansat o carte

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 − 74 =