Sora Sharon Tate sa opus participării lui Jennifer Lawrence în filmul despre uciderea actriței

În urmă cu câteva luni, presa a raportat că celebrul Quentin Tarantino a decis să facă un film despre viața și moartea tragică a actriței Sharon Tate, care a murit în august 1969. Nu este nimic surprinzător în această privință, cu excepția faptului că actrița nu a fost încă aleasă pentru rolul principal. Zvonurile spun că Quentin sa oprit la 2 stele de cinema: Margot Robbie și Jennifer Lawrence, doar una dintre ele nu se potrivește cu rudele decedatului Tate.

Sharon Tate

Sharon Tate

Debra Tate vs. Lawrence

Nu a fost încă început filmarea film biografic despre sora celebritate moarta lui Sharon - 69 de ani Debra Tate, care este cunoscut în America ca make-up artist de mare succes, am decis să-și exprime opiniile cu privire la cine ar trebui să joace sora ei. Așa a spus Debra:

"Lawrence și Robbie sunt mari actrițe, dar cred că rolul principal în acest film ar trebui să meargă la Margo. Înțeleg acum lucrurile teribile pe care trebuie să le spun, dar mi-am făcut alegerea foarte conștientă. Faptul este că Jennifer nu este suficient de frumos pentru a juca Sharon. Timp de mulți ani, sora mea a fost o icoană de stil și frumusețe din acea vreme, și toate datorită faptului că avea o apariție uimitoare. În plus, am participat la eșantioane și am văzut cum funcționează cele două actrițe. Ce pot spune, Lawrence are un fel de emoție complet diferit - mai rigid sau ceva, iar Robbie - unii foarte aerisiți și grațioși. Așa a fost Sharon, așa cum o amintesc mulți oameni. Dacă Tarantino încă mai hotărăște să-l înlăture pe Jennifer, atunci voi fi foarte dezamăgit. Poate că acesta este rezultatul unui film bun, dar cu siguranță nu este vorba despre Sharon Tate. "

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Margot Robbie

Margot Robbie

După aceste cuvinte, în timp ce în presă nu au fost niciun comentariu din partea lui Robbie, Lawrence și Quentin. În ceea ce privește fanii actrițe celebre, cu toate acestea, în calitate de director, numărul de voturi a apărut pe Internet despre ceea ce publicul care ar dori să vadă în filmul biografic. Cu toate acestea, după cum arată practica, Tarantino ia deciziile în sine și, uneori, sunt atât de extraordinare încât îi uimesc pe alții. Cu toate acestea, multe dintre proiectele Quentin au un succes foarte mare.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Sharon a fost ucis brutal de membrii sectei Charles Manson

Faima celebră actriță Tate în ziua uciderii ei a fost în Los Angeles, în casa ei. Soțul ei, regizorul Roman Polanski, nu era atunci acasă datorită faptului că era în călătorie de afaceri. Cu câteva ore înainte de crimă, surorile lui Sharon au fost invitate să petreacă noaptea cu ea, dar ea a refuzat. În schimb, femeia cu prietenii Jay Sebring, Wojtek Frikovski și Abigail Folger, a mers la restaurantul El Coyote pentru cină. Compania sa întors cam jumătate de unsprezece ani și a plecat imediat la culcare. O oră mai târziu, criminalul a rupt în casă, care erau membri ai sectei lui Charles Manson și ucis erau în casa înjunghiindu și răni provocate de gloanțe. În momentul morții ei, Sharon era la a 8-a lună de sarcină, dar ucigașii nu au oprit acest lucru.

Sharon Tate - o icoană de stil și frumusețe din anii '70

Sharon Tate - o icoană de stil și frumusețe din anii '70

Sharon Tate și Roman Polanski

Sharon Tate și Roman Polanski

Sharon a fost ucis la vârsta de 26 de ani

Sharon a fost ucis la vârsta de 26 de ani

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 4