Soția lui Brad Pitt

Brad Pitt - un bine-cunoscut smoothie, dar în legături este foarte lizibil. Dintre fetele cu care sa întâlnit, nu există simpletoni. Favoritul femeilor a preferat întotdeauna femeile din societatea înaltă.

Prima soție a lui Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit într-un mod destul de neobișnuit, ca și faimoși actori. Era o întâlnire orb, organizată de agenții lor. Sa întâmplat în primăvara anului 1998. La momentul întâlnirii, ambii nu au fost cu nimeni în relație. Aniston sa despărțit de Tate Donovan și Brad și-a încetat relația cu Gwyneth Paltrow. Simpatia dintre ele a apărut încă de la prima întâlnire. După o întâlnire de aproximativ doi ani, iubitorii au decis să facă o nuntă. Nunta a avut loc în vara anului 2000. Printre cei 200 invitați au fost prieteni și rude de ambele părți. Se presupunea că o astfel de ceremonie de poveste ar trebui să aducă un cuplu la aceeași viață de familie frumoasă. Dar totul sa dovedit diferit. Câțiva ani mai târziu, au început discuțiile despre problemele și dezacordurile cuplului de stele. Deși este obișnuit ca jurnaliștii să umfle povesti din nimic, dar la începutul anului 2005, cuplul a recunoscut că relațiile lor au avut într-adevăr dificultăți. Și două luni mai târziu, Aniston a depus cererea de divorț.

În timp ce divorțul era în desfășurare, diferite versiuni ale motivelor au apărut în presă. Brad a fost acuzat din cauza romanului său cu Angelina. Despre Jennifer a scris că nu era în căsătorie, pentru că era implicată doar în cariera ei și nu voia să aibă copii. Toate aceste conversații complicau divorțul, care fusese dat soților și astfel nu este ușor.

Brad Pitt, fosta soție, Jennifer Aniston, a trebuit să caute ajutor de la un psiholog pentru a se recupera de la dizolvarea căsătoriei. De mai mulți ani nu avea romane serioase. Actrița a spus că nu intenționează să se căsătorească.

Nunta lui Jennifer Aniston și a lui Brad Pitt Brad Pitt și Jennifer Aniston au avut ani fericiți Brad Pitt și Jennifer Aniston pe covorul roșu

Brad Pitt sa căsătorit din nou

După divorțul de la Jennifer, au fost confirmate zvonurile despre un roman al lui Pitt și Jolie. Sentimentele lor au izbucnit în timpul filmării filmului "Mr. and Mrs. Smith", unde au jucat rolurile principale. Mai mulți iubitori nu și-au ascuns fericirea și câteva luni mai târziu au raportat că așteptau copilul. Romantismul lor era în creștere.

În prezent, o pereche de șapte copii: trei rude și patru recepționiști. Timp de mulți ani, Pitt și Jolie au trăit într-o căsătorie civilă și abia în august 2014 au decis să-și legitimeze relația. Ceremonia a avut loc în Franța în proprietatea comună. Rochia de mireasa a mirelui era simpla, dar rafinata. Dar voalul a devenit o adevărată lumină. A fost făcută la comandă și decorată cu desene ale copiilor lor.

În jurul perechii există multe zvonuri, ceea ce nu este surprinzător pentru celebritățile de la Hollywood, dar Brad Pitt este mulțumit de soția sa. Sunt implicați în mod egal în educația copiilor și continuă să apară în filme.

Brad Pitt și Angelina Jolie în filmul Mister și doamna Smith Angelina Jolie este însărcinată Angelina Jolie și Brad Pitt la cumpărături
Nunta lui Jolie și Brad 2014 Îmbrăcăminte de nuntă de Angelina Jolie Brad Pitt împreună cu soția și copiii lui

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

42 − = 36