soția lui Bruce Willis

Cel mai probabil, nu este ușor să fii soția faimosului și faimosul Bruce Willis. Verificați-o până în prezent în timp ce două femei - fosta soție a lui Bruce Willis, Demi Moore și reale - Emma Heming.

Prima soție a lui Bruce Willis

Actorul Bruce Willis, întâlnit la întâlnire, sa întâlnit cu prima soție Demi Moore la bar. Actrita era deja faimoasa si avea o casatorie eșuată în spatele ei. Relația lor sa dezvoltat foarte rapid și la doar trei luni după ce cuplul sa căsătorit.

Numele fostului soț al lui Bruce Willis la momentul nunții sale era cunoscută întregii lumi. Dar Bruce însuși la un an după nuntă, jucând un rol în "Die Hard", a câștigat o popularitate considerabilă. Carierele ambilor soți au urcat în sus, dar în ciuda muncii ocupate, Demi Moore a dat naștere unei trei fiice, iubite. A reușit să acționeze în filme, să aibă grijă de copii și chiar să se îngrijească de soțul ei. Mai mult, a fost într-adevăr necesar - Demi Moore la incriminat constant în intrigi și trădare, deși ea a condus un mod de viață mai liber. După o serie de certuri și scandaluri familiale, cuplul a decis să se dezbrace. Bruce Willis și soția lui Demi Moore au rămas prieteni după divorț, actorul a recunoscut în repetate rânduri că Demi este o femeie minunată și că iubește mai multe fiice decât viața.

A doua soție a lui Bruce Willis

După divorț, Bruce Willis a avut mai multe romane violente. Dar viața sa de burlac sa terminat repede. În 2009, soția lui Bruce Willis a devenit model și actriță Emma Heming. Emma admirat piesa „Die Hard“ și postere cu imaginea sa a fost lipit peste apartamentul ei, dar când la întâlnit prima dată, Bruce un pic dezamăgit ea - el sa comportat arogant, nu acordând o atenție la Emma. A văzut-o puțin mai târziu, la următoarea întâlnire, dar acum fata se comporta neapărat. Bruce Willis a invitat modelul la o întâlnire, a cerut flori, daruri. După un timp, Emma Heming sa predat și a căzut în brațele unui vis de bărbat pentru multe femei. Bruce Willis și noua lui soție nu a confundat diferența de vârstă de 23 de ani, astăzi ei au două fiice, și Bruce, prin propria admitere, nu se va opri la cinci fiice și-ar dori să vadă soția el un alt fiu născut.

Soțiile lui Bruce Willis sunt similare în aparență - ambele preferă un stil laconic în haine, ochelari stricți în rame negre, vestimentație. Actorul însuși este acum cunoscut ca om de familie, se ocupă cu copiii, îi îngrijește de grădină, chiar coace plăcinte.

Femeia favorită și prima soție a lui Bruce Willis, Demi Moore relația dintre Brbs Willis și Demi Moore a fost sinceră și frumoasă Relațiile dintre Demi Moore și Bruce Willis au atras atenția cu expresivitatea lor
În demisia lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, fanii nu au crezut până la sfârșit Bruce Willis și fiicele sale Bruce Willis dedică mult timp primei familii
a doua soție a lui Bruce Willis, Emma Heming cu Emma Heming Bruce Willis a devenit un adevărat om de familie Emma ia dat lui Bruce încă două fiice

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 1