soțul megan vulpe

Vestea că o actriță bine cunoscută și modelul Megan Fox divorțat de soțul ei, Brian Austin Greene, nu a dezamăgit fanii cuplului de stele. Cu toate acestea, pentru a stinge publicul cu speranțe de reconciliere, acum foștii soți nu au devenit. Potrivit acestora, cauza divorțului a fost o diferență ireconciliabilă, dar ce exact - în detaliu fostul iubit nu a intrat în detalii.

Din surse neconvertite a devenit cunoscut faptul că Megan Fox sa despărțit de soțul ei din cauza infidelității acestuia din urmă. Cu toate acestea, actrita însăși nu a confirmat această informație. De asemenea, starul din „Transformers“, a negat zvonurile care să scape de Brian Green el din cauza cheltuielilor sale nejustificate și atitudinea iresponsabilă a bugetului familiei condus. Cu toate acestea, acestea sunt doar ipoteze, iar adevăratele motive pentru care Megan Fox și-a părăsit soțul și ceea ce se va întâmpla copiilor lor în comun nu sunt încă necunoscute.

Dar, totuși, să ne amintim cum a început totul.

Megan Fox și Brian Austin Green - poveste de dragoste

Tânără actriță novice și cunoscută doamnă - întâlnirea fată a viitorilor soți a avut loc pe platou în 2004. Apoi, tânărul Megan și actorul și tatăl Brian Green, care au luat parte deja, au acționat în seria de televiziune Queen of the Screen. Ascundeți o relație și pasionați pentru sentimentele celuilalt nu a făcut-o, și doi ani după ce cunoștința a anunțat angajamentul. Totuși, din nou, din motive necunoscute, nunta nu a avut loc, iar în 2009 actorii au anunțat în mod public separarea lor.

Dar, din fericire, separarea temporară a beneficiat de relația lor, iar deja în 2010 Megan Fox a devenit soția legală a lui Brian Austin Green. Doi ani mai târziu, familia stea a crescut cu un membru. Primul fiu a fost numit Noah Shannon de către părinți, iar în 2014, cuplul sa născut un alt copil - băiatul Bodhi Ransom Green.

Pe această știre plină de bucurie despre viața de familie a actorilor, din păcate, se termină. Acum, presa scrisă și on-line edițiile de titluri sunt pline de fraze care Megan Fox divorteaza sotul ei, iar paparazzi se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor, sau mai degrabă, cu care părinții băieți rămân. În plus, publicul nu acordă restul faptului că cuplul nu a încheiat un contract de căsătorie și acum va trebui să împartă în mod egal proprietatea.

Cu toate acestea, pentru Megan Fox și fostul ei soț, toate aceste presupuneri ale jurnaliștilor, cu siguranță, nu mai contează. La urma urmei, numai ei cunosc adevăratul motiv pentru despărțire și numai acum sunt responsabili pentru familia ruinată și educația ulterioară a doi fii.

Nunta lui Megan Fox și a lui Brian Austin Green familie de sine Megan și Brian cu copilul vitreg
Megan și Brian în vacanță stea în așteptarea primului copil soțul / soția Brian Austin Green

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

30 − 22 =