Steaua seriei Lovely deceiver a scris o carte

Shay Mitchell, care desfășoară un rol major în seria de tineret „destul de puțin Minciunilor“ și, în prezent, de asemenea, joacă în filmul „Ziua Mamei“, cu Jennifer Aniston, a lansat o carte de altă zi.

Prezentarea oficiala a cartii "The Bliss"

Prima carte de actrita in varsta de 28 de ani, a fost co-scris cu cel mai bun prieten Michaela. Una dintre cele mai sexy femei in functie de revista People, Shay, fericit de a împărtăși experiențele lor cu privire la înființarea «Bliss»: «Știi, dacă, de obicei, prieteni susțin despre hainele, problemele casnice, băieți, vom ajunge în lupte și chiar și pe baza ideilor. În ciuda contradicțiilor, am reușit încă să eliberăm ceva pe care fiecare cititor va fi încântat. "

Dacă vorbim despre complotul lucrării, aflăm că trei prieteni sunt în centrul evenimentelor romanului. Apropo, unele povestiri sunt luate din viața reală a autorilor. Pe parcursul narațiunii, cititorii vor afla ce au trebuit să depășească fetele pentru a-și atinge obiectivele, pentru a deveni ceea ce sunt acum.

În prezent, cartea poate fi achiziționată de cititori din SUA, dar să sperăm că în curând rezidenții țărilor CSI se pot bucura de debutul actriței canadiene ca scriitor.

Shay Mitchell la prezentarea The Bliss Shay Mitchell la prezentarea cărții Shay Mitchell a scris o carte
Shay Mitchell a prezentat cartea ei lumii Shay Mitchell cu Jennifer Aniston Shay Mitchell

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 3