Stephen Yong și Lauren Cohen

Toată lumea care urmărește seria americană "Walking Dead" se întreba dacă personajele sale îl întâlnesc pe Stephen Yen și pe Lauren Cohen. După toate pentru majoritatea fanilor Walking Dead este una dintre cele mai preferate perechi de ecran. Glenn și Maggie Green sunt atât de adorabili încât vreau să cred că sentimentul care a apărut între ei a devenit dragoste adevărată în afara setului.

Viața personală a lui Stephen Ene și a lui Lauren Cohen în fapte

  1. Stephen Yong este co-proprietarul restaurantului The Bun Shop din bucătăria coreeană și mediteraneană, care aparține, de asemenea, fratelui său mai mic, Brian Enu.
  2. Vorbește puțin coreene.
  3. Lauren Cohen, pentru a participa la filmările din seria "Walking Dead", a fost necesar să se scape de accentul britanic.
  4. Adora câini, iar acasă are un retriever pe nume Joshua.

Se întâlnesc Stephen Yen și Lauren Cohen?

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, fata a mărturisit:

Ștefan și cu mine locuim aproape în casele vecine și, de aceea, adesea dimineața ne întâlnim în aceeași cafenea, ne uităm în aceleași magazine de bacanie.

Prietenii actritei numesc în glumă "prietena unui tip cu aspect asiatic", pentru că în cariera ei de film acest roman este cel mai lung. La întrebarea dacă există un roman între Lauren Cohen și Stephen Hann în afara setului, fata cu un zâmbet răspunde:

Desigur, există, dar pe unele pagini în rețelele sociale. Sunt cu siguranță mulțumit că în viața reală Stephen Yen și Lauren Cohen sunt căsătoriți, dar asta este exact într-un univers paralel.

Într-unul dintre interviuri fata ia spus că îi iubește lui Steve, dar ca actor. Îl respectă pentru profesionalismul și abilitățile sale de actorie.

Și el are și un zâmbet incredibil, în care este imposibil să nu se îndrăgostească

- mărturisește actrița.

Reamintim că Stephen Yong este în prezent căsătorit cu fotograful Joan Pak.

Ștefan Yen se bate cu Lauren Cohen Stephen Yong și Lauren Cohen în prieteni reali Stephen Yen și Lauren Cohen în costume formale
Stephen Yen și Lauren Cohen la conul comic Stephen Yong și Lauren Cohen la un eveniment public Stephen Yong și Lauren Cohen în fotografia
Stephen Yen și Lauren Cohen prezintă pentru o fotografie Stephen Yong îmbrățișează pe Lauren Cohen Stephen și Lauren Cohen în pat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =