Steve Jobs în tinerețe

Steve Jobs a fost născut în San Francisco, 24 februarie 1955. Din păcate, nu a fost pentru părinții mei dorit copil. Tatăl său biologic a fost un sirian-născut John Jandali și Abdulfattah mama - Joanne Carole Schieble, și care ia dat spre adopție.

Parintii adoptivi ai lui Steve au fost Clara si Paul Jobs, si i-au dat un nume pe care il cunoastem. Acești oameni au devenit pentru el părinți cu adevărat iubitori. Mama lui Steve era angajată într-o firmă de contabilitate, iar Paul a lucrat ca mecanic la o întreprindere care a fabricat instalații laser.

Copilăria și anii școlari

Steve Jobs, în copilăria lui, a avut o șansă foarte bună de a deveni un luptător și bully. După trei ani de instruire, a fost expulzat din școală. Și faptul că sa mutat într-o altă școală, și-a schimbat brusc viața. Mulțumită noului profesor care a reușit să găsească "cheia" copilului, Steve nu numai că a început să studieze bine, ci și sa mutat într-o clasă.

La această vârstă, Steve era sigur că era umanist, deși înțelegea că această tehnologie la atras și pe el. Toți au decis să viziteze terminalul de calculatoare din Ames, când tocmai a venit la plăcerea computerelor. Iată înțelegerea a ceea ce Steve Jobs a vrut să fie când a fost copil. Și citit cumva că oamenii care știu cum să rezolve problemele pe marginea științelor exacte și umane sunt foarte importante, știa exact ce va face.

Paul Jobs cu micul Steve în brațe Steve Jobs în copilărie Steve Jobs la școală

Într-o zi, cand Jobs a fost dispozitiv de colectare pentru cabinete de fizică la școală, el a fost chemat acasă la președintele companiei, care purta numele de Hewlett-Packard, și a cerut detaliile necesare. El a fost nu numai detaliile, ci, de asemenea, oferta de a lucra în vara în cadrul companiei, în care toate ideile s-au născut în Silicon Valley. Aici a întâlnit și a devenit prieten cu Stephen Wozniak.

Viața după școală

După ce a părăsit școala, Steve a petrecut un semestru la Colegiul Reed din Portland și apoi a decis să părăsească colegiul, ceea ce era prea scump. Steve în acel moment nu a înțeles dacă cunoștințele pe care le-ar primi ar fi utile pentru el. El a rămas student liber, dar și-a pierdut imediat camera în casă. Nu au fost momente ușoare.

Atunci tânărul Steve Jobs sa întors în California. Decizând să viziteze India, a obținut un post de tehnician la Atari, care la acel moment producea jocuri video. Această firmă ia plătit o călătorie în India, care a lăsat o urmă în sufletul lui Jobs.

Înființarea Apple

Vorbind despre întreaga sa viață, Steve Jobs în tinerețe a luat o decizie importantă, care apoi a schimbat totul. El a reușit să-i convingă pe prietenul său Steve Wozniak și pe colegul său de redacție Ronald Wayne să-și creeze propria companie, care va produce computere. Și în 1976 a fost înregistrată o companie numită Apple Computer Co. Astfel a început povestea celebrului Apple astăzi.

Locul unde se fierbe munca - garajul lui Jobs Cei mai buni prieteni și Wozniak Stephen a lucrat într-un depozit la magazinul de electronice al lui Haltek
BMW Motocicleta Steve Jobs Steve Jobs și Bill Gates sunt prieteni sau rivali Steve Jobs, co-fondator și CEO al Apple Computer
La 1 aprilie 1976, Apple Computer a fost înregistrată în Los Altos Apple I într-o cutie de lemn Ed Catmull, președintele studiourilor de animație Walt Disney Pixar, Steve Jobs și directorul general

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 56 = 57