bruno mars viața personală

Câștigătorul Premiului Grammy, cântăreață americană, producător și pur și simplu frumos, Bruno Mars, care spune cu exactitate presei despre viața sa personală, totuși cu voie bună, dar își dezvăluie secretele.

Bruno Mars și prietena lui

În 2006, proprietarul de șmechiuri șic pe obraji, un tip romantic a fost văzut în compania de dansatoare profesionist și actriță Chanel Malvar. Relațiile de stele, care au durat destul de mult, aproximativ 4 ani, nu s-au încheiat cu marșul lui Mendelssohn. Jurnaliștii jalnici nu au reușit să afle și motivul pentru care această pereche a încetat să mai existe.

2011 - săgeata lui Cupidon a căzut din nou în inima eroului nostru și frumos la prima vedere sa îndrăgostit de Rita Ora, o fată frumoasă care, potrivit fanilor, ar deveni soția lui Bruno Mars. În ciuda vieții lungi de familie predate lor, cuplul sa despărțit. Între ei a apărut un loc de muncă, de care nimeni nu avea de gând să refuze.

La sfârșitul aceluiași an, presa a reușit să surprindă Bruno cu actrița și modelul Jessica Caben, cu care Mars își continuă relația cu această zi. Fanii nu pot fi mândri de faptul că inima cântărețului este luată în cele din urmă pe aceea. În plus, mulți susțin că tinerii sunt oarecum asemănători. Iar cei care cred în superstiție spun că este un semn - ei sunt creați unul pentru celălalt.

bruno mars viața personală10 bruno mars viața personală11 bruno mars viața personală12

Bruno Mars și familia lui

Pentru educația muzicală cântăreața este obligată să-l tată pe Peter, care, ca și soția sa, era muzician. Mama Bruno, Bernadette Bayot este o femeie minunată, îngrijitoare și înțeleaptă, care știe cum să adune o familie de 8 persoane. Cu toate acestea, în 2013, la vârsta de 55 de ani, ea a murit. Peter Jr. a refuzat să vorbească despre această pierdere cu jurnaliștii.

Bruno mai are încă 4 surori: Jamie, Tiara, Tahiti și Presley, precum și fratele de jumătate Erik Hernandez.

viața personală a lui bruno mars1 bruno mars viața personală2 bruno mars viața personală3
viața personală a lui bruno mars4 viața personală a lui bruno mars5 bruno mars viața personală6
bruno mars viața personală7 bruno mars viața personală8 bruno mars viața personală9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 5 =