Cine ar fi crezut că cele 29 de stele de pe lista noastră în tinerețe au supraviețuit pur și simplu suferință incredibilă, ecourile cărora le persecută până acum?

Stelele de la Hollywood provoacă adesea invidie: sunt atât de frumoase, de succes, de bogate. În toate fotografiile, arată fericit și mulțumit. Cu toate acestea, în spatele zâmbetelor largi sunt adesea ascunse depresia, frica și durerea.

Tim Roth

Tim Roth a recunoscut că în copilăria sa, bunicul său la înfuriat. Anterior, acest bunic ia violat pe fiul său - tatăl lui Tim Roth.

A fost un violator. Dar nimeni nu avea o limbă. Nimeni nu știa ce să facă ... "

Tim Roth și-a exprimat sentimentele în filmul "Zona operațiunilor militare, în care există scene de violență de către tatăl fiicei sale tinere.

Tim Roth

Pamela Anderson

Povestea vieții lui Pamela Anderson este un șoc. Când era mică, părinții ei erau prea ocupați la locul de muncă și nu puteau acorda prea multă atenție, dar ar fi trebuit ... La 6 ani, Pamela a fost hărțuită de asistenta ei. Și în 12 o fată a fost violată de prietenul fratelui ei de 25 de ani. Și acest lucru nu este sfârșitul. După 3 ani, Pamela a devenit victimă a violului de grup. Cinci prieteni ai iubitului ei au certat-o. După aceea, fata a vrut să dispară de pe fața pământului. Numai dragostea animalelor ia ajutat să trăiască.

"Am jurat să le protejez și numai pe ei. Ei au devenit singurii mei prieteni adevărați până când am avut copii "

Pamela Anderson

Tyler Perry

Copilăria magnatului Tyler Perry este o serie continuă de coșmaruri. La emisiunea Oprah Winfrey, cu lacrimi în ochi, el a spus despre naiba pe care trebuie să-l îndure. De la o vârstă fragedă, tatăl său la bătut brutal - atât de crud încât băiatul chiar dorea să se sinucidă. În plus, în calitate de copil, Tyler a fost supus hărțuirii și violenței sexuale. Când avea doar 5 ani, a fost molestat de un vecin. Mai târziu au existat agresiuni sexuale de către lucrătorul bisericii și de mama prietenului său.

tratate cu rea-tyler-perry-ca-un-copil-1

madonă

În 1978, Madonna, în vârstă de 20 de ani, a plecat să cucerească New York-ul. Orașul a întâlnit-o neprietenoasă: fata a fost jefuită de mai multe ori și chiar a fost vizitată la arma. Dar cel mai groaznic lucru sa întâmplat când un bărbat, amenințând cu un cuțit, la târât pe acoperișul casei și a violat-o acolo.

madonă

Gabriel Union

În tinerețe, actrița a lucrat ca vânzător într-un magazin de pantofi. Într-o zi un tâlhar a intrat în magazin, care a bătut-o cu un fund de pușcă și a violat-o. Mai târziu, el a plecat la închisoare timp de 33 de ani, iar Gabrielle a devenit activist al mișcării victimelor violenței sexuale.

Gabriel Union

Regina Latifah

În copilărie, regina Latifah a fost violată de un tip care se ocupa de ea în timpul absenței părinților ei. Fata nu a spus nimănui despre asta, dar ceea ce sa întâmplat a avut un impact negativ asupra întregii sale vieți. Cântăreața admite că nu are încredere în oameni și nu poate construi o relație normală cu un bărbat. Are 46 de ani, nu sa căsătorit și nu are copii.

Regina Latifah

Tori Amos

Cântăreața a fost agresată sexual la vârsta de 21 de ani, chiar la începutul carierei. Deasupra ei a indignat unul dintre fanii ei. Fata de mult timp nu a spus nimănui despre acest incident, dar în cele din urmă a scris despre el un cântec dureros Me și un pistol.

Tori Amos

Oprah Winfrey

Copilaria lui Oprah Winfrey a fost un coșmar. Ea a crescut într-un mediu nefericit din punct de vedere social, înconjurat de oameni care nu respectă foarte mult normele morale. De la vârsta de 9 ani, fata a fost supusă violenței de către vărul, unchiul și prietenii ei. La varsta de 14 ani a nascut un copil care a murit in curand.

Oprah Winfrey

Ashley Judd

Ashley Judd a recunoscut că în tinerețea ei a suferit incest, violență și numeroase hărțuire sexuală. Mama lui Ashley era prea ocupată de cariera ei și nu a observat ce se întâmplă cu fiica ei. Dar unul dintre rapitorii Ashley a fost ruda lor apropiată, al cărui nume actrita nu a numit-o. Pentru a face față depresiei prelungite provocată de evenimentele de coșmar ale tinereții ei, actrița a trebuit să urmeze un curs de psihoterapie.

Ashley Judd

Teri Hatcher

În copilărie, Teri a devenit victimă a pedofilului Richard Stone, care a fost căsătorită pentru o vreme cu mătușa ei. Teri nu spusese nimănui despre violurile la care fusese supusă pentru mult timp. Și numai în 2002, când una dintre victimele Stone, o fată de 14 ani, sa sinucis după agresiune, Teri a descris public evenimentele traumatice ale copilăriei ei. Această recunoaștere a ajutat pedofilul să fie pus în spatele gratiilor.

Teri Hatcher

Mike Tyson

Mike Tyson a recunoscut că a fost violat la vârsta de 7 ani de un străin. Un bărbat în vârstă la prins pe băiat în timp ce mergea. Mike nu a spus nimănui despre acest incident înainte de vârsta de 48 de ani.

Mike Tyson

Tom Arnold

În filmul "Gardensul de noapte", Tom Arnold a jucat rolul de molestări ale copiilor, dar puțini știu că, în calitate de copil, el însuși a devenit victimă a unui pedofil. De la vârsta de 4 ani, faimosul actor a fost agresat sexual de un vecin, cu care tatăl la părăsit pe băiat.

Tom Arnold

Rita Hayworth

În ciuda luminozității, viața actriței legendare a fost tragică. În tinerețe, a fost violată de tatăl ei, cu care a interpretat în cluburi de noapte. Aceasta a lăsat o amprentă tristă pe întregul ei viitor. Rita sa căsătorit de cinci ori, dar niciun om nu ar putea să o facă fericită. Încerca să-și înece durerea în alcool.

Rita Hayworth

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a spus o poveste teribilă despre cum a fost violată la vârsta de 8 ani, când a trăit într-o familie fosteră. Cu toate acestea, biografii ei sunt sceptici cu privire la această poveste, considerând-o invenție a unei actrițe.

Marilyn Monroe

Claudia Cardinale

Claudia Cardinale și-a petrecut copilăria și tineretul în Tunisia. Acolo, o fată de 19 ani a fost violată. Era foarte îngrijorată de acest incident și se gândea la sinucidere. Dar apoi a intervenit soarta: fata sa întâmplat să se afle la un concurs local de frumusețe, unde a fost recunoscută ca fiind cel mai frumos italian din Tunisia. Ca premiu, a primit o invitație la Festivalul de Film de la Veneția, unde a primit o ofertă de a se prezenta într-un film. Și ca urmare a violului, sa născut fiul ei.

Claudia Cardinale

Ann Hech

Ca copil, actrita a fost violata de tatal sau, care, apropo, a fost un preot baptist. Aceasta a provocat-o pe Anne o traumă severă, de la care a încercat să scape de cele mai radicale metode:

"Am băut-o. Am fumat. Am luat droguri ... am făcut totul ca să scot rușinea din viața mea "

Ann Hech

Ozzy Osbourne

Ca un copil, cântăreața legendară era un băiat timid și nu putea să-și dea seama. A fost violat în mod repetat de doi huligani din școala lor. Ulterior, Ozzy a trebuit să se recupereze de la terapeut.

Ozzy Osbourne

Lady Gaga

La vârsta de 19 ani, Lady Gaga a fost abuzat de un producător de muzică. Câțiva ani mai târziu, ea și-a exprimat experiențele în piesa Till It Happens To You. Cântăreața a recunoscut că ceea ce se întâmplase și-a schimbat viața.

Lady Gaga

Missy Elliott

În timpul anului, Missy Elliot a fost supusă violenței de către vărul ei. Nici unul dintre adulți nu știa despre asta. Fata avea 8 ani, nu înțelegea esența a ceea ce se întâmpla, deși a ghicit că ceva nu era în regulă. După 30 de ani a povestit despre experiențele ei:

"Amintiri de viol ... nu dispare ... Îmi amintesc totul ca și cum ar fi fost ieri"

Missy Elliott

Carlos Santana

Cântăreața a spus că la vârsta de 10 până la 12 ani a fost supusă violenței regulate de către un bărbat adult. Era dezgustător și, ani după aceea, la insistența soției sale, Carlos trebuia să se adreseze unui psihoterapeut.

Carlos Santana

Fran Drescher

În 1985, infractorii au intrat în casa actriței. Au jefuit-o și au violat-o în fața ochilor soțului ei. Acest eveniment a fost foarte traumatizat Fran.

Fran Drescher

Sid Vishes

Legendarul muzician de punk Sid Vishes a fost agresat sexual într-o celulă de închisoare, unde a căzut după uciderea prietenei sale, Nancy Spengen.

Sid Viches și Nancy Spengen

Axl Rose

Liderul grupului legendar spune doar povesti oribile despre copilăria sa. Tatăl său vitreg era incredibil de crud față de el și îl bate în mod constant. Dar acest lucru nu este cel mai rău lucru: înainte ca un cântăreț să fie abuzat sexual de tatăl său. Acest incident a căzut mult timp din memorie și a apărut numai în cursul psihoterapiei. După o astfel de copilărie dificilă, cântăreața avea probleme cu drogurile și alcoolul, iar toate relațiile cu femeile s-au încheiat cu un eșec.

Axl Rose

Evan Rachel Wood

Actrita din seria "Lumea Vestului Sălbatic" și fosta fată Merlin Manson au spus că a fost violată de două ori. În tweet-ul ei, actrita a scris că a fost abuzată de un fost prieten și de un anumit proprietar de bară.

Evan Rachel Wood

Rose McGowan

Cel mai recent, steaua serialului "Charmed" a recunoscut că acum mulți ani a fost violată de un celebru producător de la Hollywood. Actrita a cerut femeilor care au fost victime ale violentei sa nu tace.

Rose McGowan

Fantasy Barrino

Un renumit cantaret de suflete la vârsta de 14 ani a fost violat de un coleg de clasă. I-a spus mamei totul, iar violatorul a fost pedepsit. Dar, după un eveniment teribil, fata nu a putut să se întoarcă la școală și a renunțat la școală.

Fantasy Barrino

Mary J. Blige

Hip-hop diva a fost agresată sexual la vârsta de 5 ani. Mama ei a lucrat foarte tare și a lăsat copiii sub supravegherea unor oameni aleatorii. Unul dintre ei, de asemenea, a indignat copilul. Mai târziu, cântăreața a încercat să scape din aceste amintiri teribile cu ajutorul alcoolului și drogurilor.

Mary J. Blige

Shaya Labaf

Actorul scandalos faimos a fost violat de fanii săi. În timpul spectacolului "Îmi pare rău", el a stat singur, într-un pavilion, cu un pachet pe cap. Înțelesul era că orice vizitator putea face cu actorul ce-și dorea și nu avea nici un drept să se opună. Apoi, unul dintre fani începu să-l bată pe Shayu în picioare, apoi-i scoase hainele și-l viola. După ce și-a terminat acțiunile depravate, fata a fugit. Cu toate acestea, mulți fani ai Shaya sunt suspicioși față de această poveste, crezând că a inventat totul.

Shaya Labaf

Billy Holiday

Legendarul Billy Holiday a fost crescut de o mamă singură și a crescut într-un mediu social nefavorabil. La vârsta de 12 ani a fost violată de un vecin.

Billy Holiday

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 11 = 18