Svetlana Pankratova și cea mai mică persoană

"Răbdarea și munca vor fi toate peretrut!" - spune vechea înțelepciune populară. Faptul că astfel de gânduri și a fost ghidat de către proprietarul dintre cele mai lungi picioare, Svetlana Pankratova, an după an, prin trimiterea unei cereri de aplicare în Cartea Recordurilor. A atras atenția asupra ei numai în 2008, dar de atunci are încredere în plumb în clasamentul ei.

Date: creșterea Svetlana Pankratova este de 1,95 cm, lungimea picioarelor este de 132 cm.

biografie

Svetlana sa născut la 29 aprilie 1971 în fosta URSS, în orașul Volgograd. Era cea mai înaltă de la grădiniță. La școală, creșterea a dat fetei o mulțime de probleme - ea a fost tachinată, iar mama ei a fost foarte problematică să-și aleagă hainele în dimensiune. Situația sa schimbat într-o oarecare măsură mai târziu - Svetlana a vrut să se încerce să înoate, dar a fost rapid observată de antrenorii de baschet. De atunci, viața deținătorului de discuri este legată de acest tip de sport. Acest lucru a ajutat, în timp, să scape de complexe și să se simtă ca o persoană cu drepturi depline.

Rusă Svetlana Pankratova, în primul rând a jucat pentru echipa St. Petersburg „Wave“, și apoi ea a reușit să se elibereze și să zboare peste ocean, în Statele Unite, unde a efectuat în calitate de membru al echipei de la Universitatea din Virginia. Dar nu a rămas nici acolo.

După o vreme, Sveta sa mutat din nou - de data aceasta în Spania. Ea a decis să își schimbe viața și să înceapă să vândă proprietăți imobiliare.

încercări

Într-o zi prietena regizorului a sugerat că picioarele lui Svetlana Pankratova sunt probabil cele mai lungi din lume. "De ce nu verificați?" - a decis Svetlana și sa dus la "executare" în biroul notarial. Da, depunerea unei cereri nu este o chestiune ușoară. Măsurătorile sunt luate de un medic și în mod necesar în prezența unui notar și a doi martori. Se măsoară ca lungimea picioarelor din interiorul coapsei și din exterior, de la ilium și până la podea. În 2003, a fost trimisă prima sa cerere.

După cum a spus deja Svetlana, nimeni după 6 ani nu i-a oferit nici o explicație mai mult sau mai puțin explicativă de ce datele ei nu au fost luate în considerare. În toți acești ani titularul de înregistrare Sam Stacy a fost considerat - lungimea picioarelor ei a fost de 127.6 cm - cu până la 5 cm mai jos.

Noroc și recunoaștere

În 2008, Svetlana Pankratova a declarat pentru un jurnalist englez care a fost prieten cu prietena ei, aplicațiile care nu i-au fost trimise și picioarele ei lungi. De fapt, după un timp, procesul sa mutat. Titularul de înregistrare crede că, probabil, el a lovit situația.

Orice ar fi fost, Amy calvar a fost terminată - ea a primit un telefon de la Londra și a fost invitat la prezentarea noii ediții a cărții, explicând că aceasta va aduce în noile liste ca deținător de înregistrare. A fost la începutul toamnei.

Atunci când, deja recunoscut ca proprietar dintre cele mai lungi picioare din lume Svetlana Pankratova a sosit în capitala britanică, ea a organizat o sedinta foto cu cel mai mic om de pe Trafalgar Square. Se pare a fi un om chinez Hee Pindzhin, înălțimea lui abia ajunge la 74 cm. Cu calcule simple, se poate înțelege că lungimea unui picior numai rușii aproape dublu față de creșterea totală a acestei mici din China. Lumina a fost îmbrăcată într-o rochie albastră spectaculos și scurt, Hee - în halat albastru cu broderii tradiționale orientale.

Gloria și interviul

Contrar credintei populare, oamenii care au in Cartea Recordurilor nu plătit pentru asta recompensă financiară. În mai multe interviuri, care a dat Svetlana, ea a împărtășit impresiile sale: „Cartea devine un best-seller, voi, datorită ei - o celebritate, și numai ceea ce va face cu el este în întregime până la tine.“ Se recunoaște faptul că, din păcate, nu deosebit de interesant sau profitabil ofera aceasta a fost raportată.

Au existat mai multe invitații la programul de televiziune și pentru a da un interviu, cu toate acestea, nici pentru prima, nici pentru a doua nu plătesc.

Svetlana Pankratova din Londra Svetlana Pankratova și Hi Pingjin Svetlana Pankratova cu prietena ei

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 47 = 50