Sylvester Stallone nu a primit mult-așteptatul Oscar

Toată lumea știe că faimosul actor american nu a vorbit prea mult despre Oscar. Mai recent, Stallone a cerut publicului să boicoteze ceremonia, deoarece, în opinia sa, mita este adesea mituită de ea. Cu toate acestea, în acest an, Sylvester a participat la eveniment și nu este surprinzător, deoarece actorul speră să primească premiul "Pentru cel mai bun actor în rol secundar".

În compania soției sale, Sylvester Stallone a apărut pe covorul roșu

Actorul a venit la ceremonia de prezentare a statuetă "Oscar" împreună cu soția sa, Jennifer. În ciuda vârstei sale avansate, iar actorul este acum 69 de ani, Sylvester părea orbitor, totuși, ca și soția sa frumoasă. Când a comunicat cu jurnaliștii, actorul a recunoscut că pentru el este un eveniment foarte important și chiar a făcut autoie, înainte de a pleca de acasă, cu degetul în sus, ca semn că victoria în 2016 va fi a lui.

Dezamăgire și eșec la ceremonie

Cu toate acestea, pentru a câștiga victoria nu a fost destinat Sylvester, el a fost ocolit de Mark Rylens. La momentul anunțării rezultatelor, paparazzii au fotografiat expresia actorilor și a lui Jennifer, în care a fost citită în mod clar frustrarea. După un astfel de eșec, nu a existat nici o urmă de bună dispoziție, iar Sylvester, însoțit de tovarășul său, a părăsit grăbit evenimentul. Va apărea din nou la ceremoniile ulterioare, în timp ce nimeni nu știe, dar faptul că a devenit din nou deziluzionat cu premiul pentru film rămâne adevărul.

Cuplul merge la premiul pentru film Actorul era într-o stare bună înainte de anunțarea rezultatelor Sylvester și Jennifer - un cuplu frumos
Sylvester și soția lui Sylvester și soția care prezintă în fața lentilelor Mark Rylens cu o recompensă
Sylvester a supărat pierderea Actorul pleacă de la ceremonie Sylvester în filmul lui Rocky's Legacy

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 6 =