Tarkan sa căsătorit

Cântăreața turcă Tarkan este o personalitate foarte ambiguă, despre care în presă au apărut în mod repetat zvonuri neplăcute. În special, fanaticii dedicați care admirau talentul și frumusețea unui tânăr erau incredibil de dezamăgiți pentru a afla că Tarkan este gay și nu ascunde orientarea sexuală neconvențională.

Între timp, în 2016 totul sa schimbat. Fanii și jurnaliștii au fost șocați de vestea că Tarkan sa căsătorit cu o fată cu care a fost în relații romantice de mai bine de 5 ani.

De câte ori sa căsătorit Tarkan?

Nunta lui Tarkan și a iubitului său - Pinar Dilek de 30 de ani - a avut loc la 29 aprilie 2016 în propria vilă a unei celebrități din Istanbul. Tinerii în rochii de mireasă au arătat grozav, iar fotografiile lor împotriva grădinii frumos decorate au încântat fanii. La ceremonia de nuntă au fost aproximativ 40 de persoane - doar rude și prietenii apropiați ai noilor soții.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, cântăreața Tarkan "și-a căsătorit" soția pentru a doua oară. Tinerii au desfășurat o sărbătoare generoasă în grădina botanică a orașului german Köln, la care au participat mulți admiratori ai faimosului interpret, numeroși jurnaliști, precum și rudele îndepărtate și prietenii cuplului. Alegerea unui loc pentru a doua ceremonie este explicată pur și simplu - în acest oraș se află majoritatea rudelor miresei.

La cea de-a doua "nuntă", Pynar Dilek sa îmbrăcat într-o rochie incredibil de frumoasă de zăpadă, produsă de marca spaniolă Pronovias. O caracteristică distinctivă a acestui costum a fost umerii dezumflați - tendința cea mai la modă din acest sezon. Mirele, la rândul său, a ales un costum clasic negru de la designerul turc Hatice Gökçe, în care arăta incredibil de elegant.

În general, tinerii au privit superb. Toți fanii celebrului cantaret și numeroși critici la modă au remarcat că mirele și mirele sunt o pereche armonioasă și foarte potrivite unul pentru altul.

Povestea de dragoste a lui Tarkan și a miresei sale

Tarkan și-a întâlnit viitorul iubit în Germania, în timpul unui tur concert al orașelor din Europa. Pynar Dilek, cu care sa căsătorit după un timp, de mulți ani a fost fanul său devotat. După un spectacol de concerte în Germania, fanul Pynar a reușit să spargă în spatele scenei și să vorbească cu idolul ei.

O fată frumoasă și îndrăzneață i-a plăcut imediat cantaretei și a răspuns cu fericire ofertei ei de a vorbi. Câteva luni mai târziu, a început o poveste pasională între tineri, care a durat destul de mult timp. Deși zvonurile că Tarkan sa căsătorit cu un fan al lui Pinar Dilek, a apărut de mai multe ori în presă, de fapt, faimosul interpret a cerut ca binecuvântarea să se căsătorească cu părinții mirelui său numai anul trecut.

Întrucât ceremonia de nuntă era de natură închisă, publicul a aflat că cântăreața turcă Tarkan încă sa căsătorit cu fanul, la numai o săptămână după nuntă. Cu toate acestea, faimosul cântăreț nu a încercat să ascundă faptul că el nu mai era în statutul de burlac de invidiat.

Apropo, mai devreme într-un interviu, Tarkan a spus că se va căsători numai atunci când iubitul său rămâne gravidă. Plecând de la aceste cuvinte, jurnaliștii au presupus că mireasa cântăreței deja aștepta copilul. Cu toate acestea, Tarkan însuși a negat aceste informații.

Cantaretul turc Tarkan
apariția lui Tarkan conduce milioane de fani de sex feminin
Tarkan în timpul concertului
Tarkan are mulți fani de sex feminin
Tarkan cu fosta iubită Bilge Ozturk
Pynar Dilek a fost un fan al cântăreței
Nunta lui Tarkan în Germania
Tarkan și Pinar Dilek la o nuntă din Turcia
Tarkan și soția sa la o nuntă din Köln

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 7 =