Thomas Nevergreen și Valeria Zhidkova

Toamna este timpul pentru nunti. Iar celebritățile ne plătesc neobosit cu ceremonii magnifice de căsătorie.

Cantaretul din Danemarca Thomas Christiansen (Thomas Nevergreen) și artistul rus Valery Zhidkov au devenit oficial soți la 24 septembrie. După ce a pictat, actrița a luat numele de familie al soțului ei.

La recepție de nunta, care a fost organizat în țară Soho Country Club, impreuna cu mirele si mireasa fericit din inimă se bucură, Mitya Fomin și Katie Topuriya, Nyusha și Dragoste Adormirea Maicii Domnului, Irson Kudikova și tinerilor părinți.

În Rusia pentru popularitate și ... dragoste

În 2010, Thomas a reprezentat țara sa natală la concursul de concurs Eurovision. Cu toate acestea, popularitatea reală i-a fost adusă de single-urile "Just Another Love Love" și "Since You've Bee Gone".

Cantaretul a încercat deja să creeze o familie în Rusia cu colega sa, Polina Griffis. Cuplul sa dispersat, deoarece, potrivit Polinei, soțul ei nu a putut să facă față agresiunii într-o stare de intoxicare și de multe ori a ofensat-o.

Thomas și Valeria Zhidkova au început să se întâlnească în 2013.

Îi dorim fericirea și mulți copii!

Thomas Nevergreen și Valeria Zhidkova: ceremonia de nuntă Un sărut în semnul iubirii eterne Nou-născuți
Thomas Nevergreen, Valeria Zhidkova și tatăl mirelui Tort de nuntă tânără tăiat sub formă de candelabru Tort de nuntă exclusiv

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 3 =