Tom Cruise și Katie Holmes

Se știe că actorii populari Tom Cruise și Katie Holmes s-au divorțat în 2012. Dar ce a cauzat împărțirea faimosului cuplu, care a dat un exemplu multor căsătorii de stele? Pentru milioane de fani și prieteni apropiați ai perechii, decizia lor a devenit incomprehensibilă și șocată. De mult timp, paparazzii au încercat să afle cauza acestei despărțire puternică și, în cele din urmă, au făcut-o. În primul rând, aș dori să vă amintesc cum au început și s-au dezvoltat cu toții înainte ca publicul să afle că Tom Cruise divorțează pe Katie Holmes.

Cum a început totul?

Actorii de la Hollywood, în calitate de cuplu, au apărut pentru prima dată în public în 2005. Apoi s-au adunat la spectacolul Oprah Winfrey. Tom Cruise tocmai a strălucit cu fericire, a fost mândru de relația sa și a vorbit despre cum îndrăgostiți de prietena lui, Katie Holmes. În termen de un an cuplul avea o fiică. Nunta lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a avut loc la doar șapte luni de la nașterea primului copil. Întreaga ceremonie de nuntă costa Cruz două milioane și jumătate. Banchetul a fost ținut într-un restaurant elegant, iar sărbătorirea nunții în sine era într-un castel lângă Roma. Ceremonia era foarte așteptată, însă, prin asemenea standarde, nu erau atât de mulți invitați. Printre prietenii apropiați de la nuntă au fost doar 150 de persoane. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost deloc principal. Tom și Katie au devenit în cele din urmă o familie fericită.

Actorii au semnat un contract de căsătorie, termenii pentru care au fost prevăzuți de părintele Cathy. Este demn de remarcat faptul că el este un avocat bine cunoscut, astfel că celebritatea era sigură că tatăl ei nu ar fi ofensat. În condițiile contractului, în caz de divorț, Cathy se angajează să rămână tăcută cu privire la motivele divorțului și să nu dea nici un fel de observații presei. Tom Cruise, la rândul său, a trebuit să scrie un cec pentru o anumită sumă soției sale. În plus, actorul și-a arătat dragostea și grija pentru fiica sa și a pus în contul său personal douăzeci de milioane de dolari.

La cinci ani după nuntă, zvonurile au început să circule despre viitorul cuplu de divorț. Puțin mai târziu informațiile au fost confirmate. Acum, fanii celebrităților sunt îngrijorați de întrebare, din ce motiv, cuplul aproximativ de Hollywood nu este acum împreună.

Tom Cruise și Katie Holmes - cauza divorțului

Întrucât, în condițiile contractului de căsătorie, Katie Holmes nu poate să vorbească cu presa despre relația lor cu Cruise, actorul însuși a decis să răspundă la întrebarea fierbinte, de ce a divorțat Tom Cruise și Katie Holmes. Potrivit lui, inițiatorul pauzei a fost fosta soție. A abandonat-o din cauza apartenenței sale la mișcarea religioasă - Scientology.

Se știe că Cruz a adus fiica sa Suri pe principiile acestei religii, care nu a aprobat-o pe Cathy. De la bun început, Holmes a încercat să-i informeze politicos soțul că nu era necesar să-și tragă fiica în asta, dar Cruz era determinat. El a plănuit chiar să aranjeze Suri într-o școală specializată, cu un studiu aprofundat al Scientologiei.

Acesta a fost ultimul paie, după care Cathy a depus cererea de divorț. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, după ce au părăsit-o, au rămas împreună cu mama ei, în timp ce actrița a dat în judecată dreptul de ao păstra singură. Tom are de asemenea ocazia să viziteze periodic Suri. Pentru Cruz însuși, a fost o lovitură mare. El nu vede absolut nici un motiv pentru a proteja fata de el și de credința sa. Katie Holmes și Tom Cruise după divorț nu comunică deloc și toate întrebările despre fiica lor sunt decise exclusiv prin avocați.

Tom Cruise și Katie Holmes în jocul de baschet Tom Cruise îl sărută pe Katie Holmes la o petrecere seculară Tom Cruise și Katie Holmes pe covorul roșu
Kate Holmes, gravidă Nunta lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes Tom Cruise și Katie Holmes împreună cu fiica ei la nuntă
Katie Holmes o plimbare cu fiica ei Tom Cruise, Katie Holmes și fiica lor Suri Tom Cruise se plimba cu fiica sa Suri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

43 + = 51