Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen

Faimoasa actriță Elizabeth Olsen, sora mai mică a celor doi gemeni celebri Mary-Kate și Ashley, sa întâlnit de mult timp cu Boyd Holbrooke. Tinerii au dat impresia unui cuplu incredibil de fericit și chiar s-ar fi căsătorit, dar în ianuarie 2015, Lizzie a întrerupt în mod neașteptat angajamentul și a încheiat o poveste lungă.

De atunci, ea susține că ea a fost singur, iar acum ea nu are un iubit, cu toate acestea, mulți fani și jurnaliști gândesc diferit. La doar câteva luni după ce a părăsit Elizabeth și Boyd Holbrook în presă au existat zvonuri de o relație romantică cu douăzeci și șase de frumusete actorul Tom Hiddleston. În plus, Tom însuși nu a negat romanul cu o blondă luminată.

Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen sunt un cuplu?

Pentru prima dată, tabloidele au început să vorbească despre faptul că Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen se întâlnesc la începutul lunii mai 2015. Aparent, relația romantică dintre celebrități a început în timpul filmărilor în filmul "Am văzut lumina", în care au jucat un cuplu căsătorit. La vremea aceea, tinerii s-au cunoscut între ei de aproximativ 4 ani - soarta ia adus la una dintre audiții, care sa încheiat în eșec pentru ambii actori.

Stelele înșiși nu s-au grăbit să facă declarații oficiale cu privire la relațiile lor. Elizabeth Olsen sa despărțit cu Boyd Holbrooke și a tratat partenerul său de filmare mai degrabă în mod frivol decât serios. La rândul său, Tom Hiddleston nu a plăcut niciodată să vorbească despre viața sa personală, prin urmare, doar ghicitul a ceea ce tinerii conectați la jurnaliști și fani.

Între timp, în lunile de vară din 2015, au fost confirmate în mod repetat zvonurile că Elizabeth Olsen și Thomas Hiddleston erau împreună. Deci, pe 21 iulie, tinerii au fost fotografiați în timpul unei plimbări comune la Oxford, iar câteva zile mai târziu actorii au luat cina la un restaurant din Londra.

După aceea, Tom și Elizabeth au stat într-un taxi în fața paparazzilor, în timp ce fata, în toate căile posibile, a încercat să se ascundă de lentilă. În plus, în a doua jumătate a lunii iulie, celebrități au fost văzute în teatru la piesa "Elephant Man", în care rolul principal a fost jucat de Bradley Cooper.

Elizabeth Olsen și Tom Hiddleston s-au despărțit?

După cum Hiddleston Thomas si Elizabeth Olsen nu au anunțat în mod oficial roman, pentru a vorbi despre separarea lor este foarte dificilă. O sursa apropiata de încercuirea de cuplu stele în decembrie 2015 a raportat că actorul a plecat pentru Hawaii pentru a trage un nou film, și zi și noapte de distracție acolo în comunitatea de multe frumuseti.

Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi considerat o trădare a lui Elizabeth. Potrivit unor zvonuri, fata de la început nu este luată în serios în relațiile sale cu omul frumos cu ochi albaștri britanic, și că ea ia dat un „pensionat“, cu puțin timp înainte de plecarea lui Thomas din Hawaii. Aparent, aceste informații merită atenție, pentru că în mijlocul bârfe despre celebrități Lizzie roman a negat categoric prezența prietenul ei, în timp ce Tom într-un interviu cu actrita numit prietena lui.

Oricum, dar astăzi două stele nu conectează nimic, cu excepția relațiilor prietenoase. Pe masura ce evenimentele viitoare se vor dezvolta, timpul va spune.

Înainte de a se întâlni cu Boyd Holbrooke, Elizabeth Olsen Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen la premiera filmului comun Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen arată bine împreună
Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen au fost văzuți în timpul unei mese comune Elizabeth Olsen încearcă să se ascundă de paparazzi După o cină comună, Tom și Elizabeth au plecat într-un taxi
din partea tinerilor părea un cuplu îndrăgostit cuplul a apărut adesea împreună Elizabeth Olsen și Tom Hiddleston la petrecerea InStyle

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

28 − = 26