27 septembrie, la vârsta de 91 de ani, a murit legendarul fondator al revistei Playboy, Hugh Hefner. Viața lui este acoperită de legende și secrete. Cele mai multe dintre puzzle-uri sunt legate de celebrul conac, în care vârstnicii Hugh au trăit înconjurați de fete tinere frumoase.

Ce sa întâmplat în spatele ușilor închise ale acestei vile de lux, pe care americanii o numesc "casa deznădejdii"?

Conacul Hefner

Hefner a ales personal locuitorii casei sale

Hefner și fetele Playboy

De obicei, erau fete destul de neexperimentate, până la vârsta de 28 de ani, din familii cu venituri mici și orașe mici. Hefner sa familiarizat cu ei la petreceri, concursuri de frumusete si invitati invitati. Adesea nu aveau nici o idee despre ceea ce îi aștepta. În orice caz, asta spun ei acum.

Viața în conac era supusă unor reguli stricte

Hugh Hefner și fetele lui

De exemplu, în zilele de luni Hefner a venit să viziteze, care fetele au trebuit să distreze, în zilele de miercuri și vineri au avut loc orgii nocturne, iar duminica un playboy și fetele sale au organizat o petrecere la piscină.

Fetele trebuiau să respecte cu strictețe regulile

Hefner și fetele

Conacul nu a putut fi returnat mai târziu de ora 21 și, de asemenea, a adus oaspeții acolo. În plus, fetelor i sa interzis să aibă prieteni pe latura lor. Hugh a urmat foarte strict respectarea acestor reguli. Fata care le-a rupt, au fost aplicate cele mai severe sancțiuni, chiar și la expulzarea din "paradisul magic".

Toate fetele au primit un salariu săptămânal de 1.000 de dolari

Hefner și fetele

Cu toate acestea, în funcție de amintirile fetelor, Hugh era foarte reticent să se despartă de bani. În fiecare vineri, fetele trebuiau să-i reamintească că era timpul să plătească, apoi a mers la seif cu o mînie nemulțumită și le-a dat bani. Dacă fată era vinovată de ceva, putea să o privească cu ușurință de alocația ei săptămânală.

Fetele trebuiau mereu să arate bine

Conacul Hefner

Au folosit serviciile unui salon de înfrumusețare, precum și un chirurg plastic. Cel mai adesea, pacienții Hefnerului au recurs la rinoplastie, liposucție și augmentarea sanilor. Dacă o fată a apărut într-un loc public nevăzută și apoi fotografiile ei au căzut în ziare, a fost privită ca o abatere gravă. Fata putea fi lipsită de salariu și chiar expulzată definitiv din conac.

Hefner nu era deosebit de curat

hefner în conacul său

Prietena lui Hugh a reamintit că conacul a fost destul de murdar, lenjerie de pat stătut, covoare pline de praf, petele de pe draperiile ... Hefner iubit câini, și prietenii cu patru picioare a permis să defeca dreapta pe covor alb ...

În fiecare seară, fetele trebuiau să se transforme în pijamale roz și să apară în dormitorul lui Hefner

Hefner și fetele

Și nu contează că și-au scos pijamalele aproape de îndată ce au trecut pragul dormitorului.

Hefner iubea orgii de grup

Hugh Hefner și fetele3

Playboy-ul principal al planetei a preferat să organizeze întâlniri cu mai multe fete în același timp. Hefner însuși a spus despre acest lucru:

"Fiecare dintre fete are un dormitor. Și merg în camerele lor, când totul este terminat în dormitorul meu "

Unele fete au fost inițial șocate de pasiunile patronului lor, dar nu s-au grăbit să părăsească conacul.

Hefner a luat Viagra

fete

Din cauza drogurilor excesive entrainment, crește potența, în ultimii ani ai vieții sale a început să aibă probleme de sănătate, dar el a fost în nici o grabă să renunțe la pilula miracol.

Potrivit zvonurilor, Hugh Hefner și-a dat fetele droguri

Hefner, tort și fete

Unele fete vechi au reamintit că Hefner le-a dat droguri narcotice, ceea ce, în opinia sa, a avut un efect extraordinar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =