Tupac Shakur a chemat motivul pentru despartirea lor cu Madonna

Tupac Shakur a chemat motivul pentru despartirea lor cu Madonna

Mass-media occidentală susțin că rapper-ul Tupac Shakur târziu, este încă unul dintre cei mai influenți artiști hip hop din istorie, ale căror albume vândute încă bine, care sa întâlnit Madonna a abandonat-o din cauza prejudecăților rasiale.

Mult interesant

La mijlocul lunii iulie, în Statele Unite pentru licitație Trebuie să-mi Rock and Roll va pune un mesaj adresat Madonna Tupac Shakur, care a fost iubita lui. Scrisoarea, datată 15 ianuarie 1995, a fost scris de el din închisoare, unde a fost executarea unei pedepse pentru huliganism și violență.

Licitația pentru licitație va începe cu o rată de pornire de 100 de mii de dolari, ceea ce poate crește în mod semnificativ după publicarea scrisorii în care rapper-ul negru aruncă regina pop, explicând motivele deciziei trist.

O parte din scrisoarea personală a lui Tupac Shakur

O parte din scrisoarea personală a lui Tupac Shakur

O scrisoare greșită

Tupac în nota sa citit complet poate doar câștigător al licitației, cerându-Madonna iertare, îngrijorat de popularitatea și imaginea sa, întâlnirea femeia cu pielea albă, ca membru al organizației de stânga afro-american „Black Panthers“ nu ar trebui să se gândească chiar cu privire la schimbul de un pat cu reprezentantul unei alte curse .

Madonna și Tupac Shakur (fotografiați în martie 1993)

Madonna și Tupac Shakur

Citatul din scrisoare spune:

„Dacă vezi un om negru, nu pune în pericol cariera ta, ci dimpotrivă, ar face imaginea mai interesantă și deschis. Pentru mine, totul este diferit. Comunicarea cu albul va însemna sfârșitul carierei mele. El se întoarce departe de mine jumătate din cei care m-au făcut ceea ce sunt astăzi. Fiți atenți. Nu toți oamenii sunt sinceri, așa cum se pare. Inimile multor copleșesc invidia și răul. Ei nu vor ține și vă vor face rău ".

Adauga dragoste între Shakur și Madonna a început cu întâlnirea lor de la premiul Soul Train Music Awards, în 1993, în Los Angeles. Cuplu ascunde relația lor, dar ea nu mai putea ține emoțiile. Poate dragoste și pentru a depăși prejudecata, dar in septembrie 1996 a fost împușcat muzician.

Cuplul Madonna și Tupac Shakur

Madonna și Tupac Shakur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: