Vanessa Hudgens și Austin Butler

Vanessa Hudgens este o stea în ascensiune, care a devenit populară în primii ani mulțumită lui Disney. Până în prezent, fata a crescut și sa transformat într-o frumusețe reală, cu o viață personală furtunoasă. Deci, printre ultimele știri discutate - relația dintre Vanessa Hudgens și Austin Butler, o altă stea în ascensiune a Hollywood-ului.

De la prima dragoste a unei relații serioase

În ciuda faptului că Austin Butler este mai mic decât Vanessa Hudgens timp de 3 ani, mulți au devenit un adevărat exemplu în care sentimentele adevărate nu cunosc limite. Ele nu sunt împiedicate nici de viața seculară, nici de separațiile forțate legate de muncă. Cu fiecare ocazie, ei încearcă să fie împreună cu ceilalți cât mai mult posibil. Privind la Vanessa, poți spune cu siguranță că fata este fericită. Întotdeauna se uită la cea aleasă, cu o sensibilitate și un farmec deosebit. Austin îl tratează pe iubitul său ca un gentleman, el este întotdeauna galant, atent și politicos.

Ei spun că prima dragoste este cea mai puternică, dar în viața tinerilor nu este prima relație. Înainte de aceasta, fata sa întâlnit de mult cu colega ei, Zak Efron, cu care a jucat în filmul "High School Musical". Spre deosebire de acest roman, relațiile cu Austin au fost construite în afara filmului. Cuplul a început să se întâlnească în toamna anului 2011. Până acum nu au avut ocazia să joace într-un film comun, dar încă înainte.

Din moment ce Austin Robert Butler și Vanessa Hudgens sunt figuri populare, trebuie să participe la multe evenimente diferite. Așadar, una din ultimele a fost ceremonia dedicată luptei împotriva cancerului, care a avut loc în august 2015. Vanessa a primit premiul "Breakthrough of the Year" și a ținut un discurs emoționant, unde a raportat o perioadă dificilă în familie. Dar în revista "Oameni" au apărut poze proaspete de animale de companie, unde iau o cursă de masterat culinară de la faimosul bucătar Christina Bowerman (Cristina Bowerman) și pregătește delicatese pentru Halloween.

Părăsirea după o relație lungă

În toamna anului 2015, au existat zvonuri că Vanessa Hudgens și Austin Butler s-au despărțit. Este posibil ca acum fiecare dintre ele să aibă propria viață, dar numai amintirile și o mulțime de fotografii romantice în rețele rămân comune, sau sunt următoarele meserii de intruși și paparazzi.

În orice caz, iubitorii nu au dat informații despre decalajul lor, așa că este prea devreme pentru a trage concluzii. Cu toate acestea, încă mai vreau ca acești doi tineri talentați să se descurce bine.

Vanessa Hudgens și Austin Butler 1 Vanessa Hudgens și Austin Butler 2 Vanessa Hudgens și Austin Butler 3
Vanessa Hudgens și Austin Butler 4 Vanessa Hudgens și Austin Butler 5 Vanessa Hudgens și Austin Butler 6
Vanessa Hudgens și Austin Butler împreună Vanessa Hudgens și Austin Butler într-o clasă de gătit Vanessa Hudgens și Austin Butler dansează pe stradă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − 6 =