Viata personala a lui Chris Evans

Actorul american popular Chris Evans nu-i place să vorbească despre viața lui personală, care este învăluită în multe zvonuri. Se știe sigur că nu era căsătorit oficial și că nu are copii. Desigur, Chris Evans a avut multe relații cu fetele, dar nici unul dintre ele nu a devenit soția lui.

Detalii despre viața personală a lui Chris Evans

În 1999, Chris a început să se întâlnească cu actrița americană și modelul foto Keith Bosworth. Împreună, cuplul era de aproximativ un an, nu și-a comentat decalajul.

Relația de lungă durată cu Chris Evans a fost cu actrița Jessica Biel, cu care a jucat în filmul "Cellular". Pe ecran, actorii au jucat un cuplu de dragoste, iar apoi relația a intrat fără probleme în viața obișnuită. Romanul a durat între 2001 și 2006, dar perechea sa despărțit din motive obscure. În timp ce actorii au rămas prieteni, Jessica Biel răspunde foarte călduros despre fostul ei iubit.

De asemenea, presa a atribuit în mod repetat Chris Evans o aventură de dragoste cu Scarlett Johansson. Dar actorul a negat aceste zvonuri, comentând că Scarlett era ca o soră pentru el.

În 2007, Chris Evans se întâlnește cu actrița Minkoy Kelly. Dar relația era de scurtă durată, iar motivul pentru pauză era o ceartă mică. Cinci ani mai tarziu, romanul a reluat, dar un an mai tarziu, perechea sa sfarsit din cauza incredibila munca si distante lungi.

În plus, în 2007 au existat zvonuri despre romanul lui Chris Evans și prietena lui, Emmy Rossam. Dar legătura cu actrița nu a durat o lună. După aceea, Chris și-a îndreptat atenția spre Christina Ricci, cu care relația a durat aproximativ șase luni.

Actorul a fost, de asemenea, creditat cu romane cu Vida Guer, Christine Cavallari, a căror existență nu a fost confirmată. În 2010, Chris a fost văzut cu Amy Smart, dar acest hobby a trecut repede.

În 2014, Chris Evans a fost adesea observat în companie împreună cu Sandra Bullock, totuși, prietenii comuni au comentat situația, astfel încât relația lor este dificil de a numi un roman. În prezent, actorii sunt doar prieteni.

În 2015, presa a scris despre cina romantică a lui Chris cu Lily Collins. Dar nu au avut o relație serioasă.

În aprilie 2015, actorul începe să stea în filmul "Splitul răzbunătorilor". În film, actrița Elizabeth Olsen participă și ea. Au fost bârfe despre o poveste de dragoste între colegi și dragostea lor secretă.

Dar totul rămâne la nivelul zvonurilor și nu există informații oficiale pe care actorii le întâlnesc.

Chris Evans sa întâlnit cu Keith Bosworth timp de aproximativ un an Cu Jessica Biel, Chris Evans avea cea mai lungă relație Zvonurile despre romanul cu Scarlett Johansson nu au fost confirmate
Relațiile cu Minka Kelly au fost de scurtă durată Comunicarea cu Emmy Ross nu a durat nici măcar o lună cu Christina Ricci - următoarea hobby a lui Chris Evans
Chris Evans și Sandra Bullock sunt prieteni buni cu Lily Colins, Chris Evans a avut o cină romantică Chris Evans și Elizabeth Olsen sunt colegi între care există o relație de iubire secretă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

31 − = 25