Viata personala a lui Chris Pine

Actorul Chris Pine, de treizeci și cinci de ani, este una dintre cele mai celebre și bine plătite persoane din Hollywood. Tânărul are un aspect plăcut, un talent remarcabil și o serie de alte avantaje care îl diferențiază de masa generală a bărbaților moderni.

Acesta este motivul pentru care un număr mare de fani din întreaga lume sunt nebuni pentru Christopher, pasionați de dorința ca obiectul poftei să-și îndreptă atenția asupra lor. Cu toate acestea, inima frumosului este încă liberă și nici o doamnă frumoasă nu a reușit încă să devină singura lui.

Biografie scurtă și viața personală a lui Chris Paine

Micul Christopher sa nascut pe 26 august 1980 in Los Angeles. Cariera actorului pentru băiat, poate, a fost predeterminată. Deși părinții lui, la fel ca bunica mea nu Anna Gwynn au făcut progrese enorme în arena actorie, care le-au dedicat la teatru și cinema toată viața lui, care a afectat cu siguranță soarta lui Chris.

Tânărul a absolvit liceul, apoi a intrat la Universitatea din California și a obținut o diplomă de licență în limba engleză. În copilărie și în adolescență, viitorul căpitan Kirk a urmărit diverse filme de ore întregi și a memorat toate frazele și dialogurile, visând la cariera profesională a actorului.

Între timp, aspirațiile sale erau destinate să se realizeze numai în perioada de studii la universitate. În anii tinereții sale, el a luat în mod repetat, parte la spectacole de teatru pe diverse etape, iar în 2003 a jucat în primul film - „ER“, a primit un mic rol în popularul serial de televiziune

Din acest moment, talentul tânăr a fost remarcat de către regizorii americani și de criticii de film. Christopher a început să primească și alte roluri, inclusiv, și destul de serioasă, câștigând popularitate în creștere și dobândind un număr foarte mare de fani.

Faima mondială a venit la Chris Pine în 2009, după lansarea celei de-a unsprezecea părți a filmului "Star Trek". Deși numele actorului a sunat deja în toată America, după rolul căpitanului Kirk, întreaga lume a recunoscut-o.

Desigur, înainte de această dată în viața tânărului au existat deja o mulțime de fete, inclusiv actrițe celebre și modele minunate. Între timp, nici unul dintre romane nu era destinat să crească în ceva mai mult. Pe baza asigurărilor pentru majoritatea pasiunilor actorului, relația sa încheiat din cauza caracterului insuportabil al lui Chris. Cu toate acestea, oamenii apropiați spun că tipul are o natură calmă și acomodantă, astfel încât motivele despărțirii sale cu numeroși parteneri sunt ascunși în altceva.

Pentru prima dată, viața personală a actorului Chris Pine a fost declasificată în 2009. Apoi, tânărul a început să apară peste tot cu scriitorul și actrița Olivia Mann. Câteva luni mai târziu, cuplul sa despartit si a devenit un celebru fete schimbare frumos „ca o mănușă“. La diferite momente, lângă el sa dovedit a Audrina Patridge, Dominique Peak Iris Byork Yohanessdottir, Zoe Saldana, Vail Bloom, Zoe Kravitz si alte femei frumoase.

În ciuda numărului mare de fani, steaua nu a reușit niciodată să creeze o familie. Lipsa unei fete permanente Chris Pine, și o prezență constantă în viața sa personală Zachary Quinto a dat naștere la zvonuri despre starea „albastră“ a actorului.

Are Chris Pine o orientare netradițională?

Despre romanul celebrităților a început să vorbească când au început să apară împreună ori de câte ori era posibil. Relațiile romantice au fost, de asemenea, indicate de fotografii provocatoare, care sunt afișate pe internet în mod omniprezent. În cele din urmă, tinerii au făcut simultan tatuaje identice, ceea ce nu a lăsat nici o îndoială printre jurnaliștii omniprezenți.

Ceea ce leaga cei doi cei mai frumosi actori, ramane doar sa ghiceasca. Deși actorii dau adesea naștere la impresia că relația dintre ele, în toate interviurile Chris spune că el a fost în căutarea iubitei sale, și vrea să creeze o familie puternica, care va fi de cel puțin 3 copii.

Zoe Kravitz și Chris Pine Chris Pine era îndrăgostit de Iris Björk Johannesdottir Chris Pine și Iris Björk Johannesdottir
Chris Pine și vârful Dominick Chris Pine și Zoe Saldana Chris Pine și Audrina Patridge
Chris Pine și Olivia Mann o întâlnire între Chris Pine și Vale Bloom există zvonuri despre un roman de Chris Pine și Zachary Quinto

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

68 − = 63