Ivan Rehn viața personală

Un tânăr tanar britanic promițător și-a arătat deja fanilor și criticilor talentul său versatil de actorie. Dar puțin se știe despre viața personală a lui Ivan Rheon.

Actori și muzică de Ivan Reon

Acum este clar că actorul se concentrează mult mai mult pe promovarea propriei sale cariere decât asupra afacerilor de dragoste. Deci, în ultimii ani, Ivan Rehn a participat la mai multe proiecte seriale de succes și, de asemenea, a jucat în marile filme, a jucat pe scena teatrului și a cântat într-un muzical. Este greu de imaginat că tânărul nu a făcut imediat alegerea în favoarea profesiei de actor.

Faptul este că, în timp ce Iwan Rheon și cu succes a participat într-o trupă de teatru de amatori școală nativ, dar numărul de hobby-urile sale a fost destul de extinse: băiatul a fost, de asemenea, interesat în biologie, sport, cântând. Prin urmare, când a venit timpul să intre într-o instituție de învățământ superior, Ivan a ezitat pentru o vreme, dar după aceea a optat pentru calea de acțiune.

Spectatorii din întreaga lume l-au recunoscut și și-au adus aminte, în primul rând, ca interpret al rolului lui Simon în seria fantezie de tineret "Otbrosy". Ivan a participat în trei sezoane ale acestui proiect de succes, în acest timp a avut un număr mare de fani. După încheierea celui de-al treilea sezon, Ivan Reon a părăsit echipa și a început să joace în filme de lung metraj. Printre rolurile sale care acționează în filmele "Wasteland", "Wild Bill", "Resistance".

O cariera de serie Ivan Rheon pe „pleava“ nu este de peste, iar în curând publicul a fost capabil să-l vadă în rolul lui Ramsay de zăpadă Bolton serie super-populare din ultimii ani, „Game of Thrones“. Acest joc a demonstrat încă o dată aptitudinile mari de actorie și versatilitatea lui Ivan Rheon, pentru că pentru rolul său sa transformat într-un adevărat nemilos nemernic.

În plus față de profesia de actorie, Ivan dedică mult timp hobby-ului său muzical. În contul tânărului există deja câteva mini-înregistrări și un album cu lungime totală format din 11 cântece. Se pare că Ivan Rehn nu intenționează să se oprească la acest lucru și dorește să obțină recunoașterea la nivel mondial nu doar ca actor, ci și ca un muzician serios.

Cine se întâlnește cu Ivan Reon?

Când vine vorba de viața personală a actorului Ivan Rheon, el preferă să rămână tăcut. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că există periodic zvonuri că a început un roman, dar pur și simplu nu vorbește despre el. De obicei, printre prietenele sale potențiale sunt colegi de sex feminin de pe set. Deci, în timpul filmărilor în "Otbrosah", fanii au discutat serios că Ivan Rehn și Antony Thomas se întâlnesc. Fata a jucat rolul lui Alisha în aceeași serie. Tinerii au apărut împreună la evenimente oficiale, ca parte a campaniei promoționale a seriei, dar s-au comportat foarte discret. Nu a existat o confirmare oficială a relației, jurnaliștii nu au mai primit, de asemenea, dovezi că actorii se întâlnesc în afara site-ului și se întâlnesc cu date.

În timpul lucrului în jocul de la Tronuri, au apărut ipoteze similare care se întâlnesc cu Ivan Rehn și Sophie Turner (Sanas). Dar acest zvon sa dovedit a fi nesubstanțiat.

În cele din urmă, opiniile despre orientarea sexuală non-tradițională a actorului au început să se răspândească. Confirmarea indirectă a acestui lucru a servit ca un sărut al lui Ivan cu un alt actor al seriei în aer a unui spectacol de noapte. Speculațiile că Alfie Allen (Theon Greyjoy) și Iwan Rheon nu au fost confirmate oficial, și că tinerii nu mai sunt noi, a găsit nici o dovadă.

actorul Ivan Rehn Alfie Allen în jocul de tronuri Alfie Allen și Ivan Reon au sărutat în fața spectatorilor
Ivan Reon și Antony Thomas în serie Ivan Reon și Antonia Thomas Ivan Reon și Sophie Turner în seria Game of Thrones
Ivan Reon și Sophie Turner Ivan Rehn Expoziția Scum a adus faima lui Ivan Reon la nivel mondial

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 5 =