Viața personală a lui Jake Gyllanton 2016

Jake Gyllenhaal în 2016 toate aceeași licență de dorit. rădăcini frumos, inteligent evrei și suedezi, un descendent al imigranților din Rusia și aristocrați Suediei, datorită hărniciei părinților, a fost la școală destul de dură a vieții, înainte de a strălucit pe film Olympus. Dar, datorită acestui el a fost unul dintre care visul în visele lor, multe fete și astfel interesul în viața sa personală Jake Gyllenhaal neabatuta în 2016.

Actorul Jake Gyllenhaal: Drumul spre simbolurile sexuale

Actorul seducător Jake Gyllenhaal apare deja cu a doua pictura "Donnie Darko", după care ajunge la succesul și dragostea publicului. Cine nu va fi amețit la vederea unui macho glorios cu ochi uimitori și un aspect pătrunzător! Și apoi există Oscar pentru Mountain Brokeback ... Acest film la transformat într-un idol!

Iar romanele au fost desenate. Deja în 2006, în conformitate cu revista People, Jake a intrat în TOP-50 din cele mai frumoase persoane din lume și a fost recunoscut ca simbolul sex al Hollywood-ului. Cu toate acestea, el nu caută să-și răspândească viața personală.

În primul rând, Jake Gyllenhaal sa întâlnit cu actrița Kirsten Dunst, dar mai mulți ani au trecut, dar ea nu a devenit niciodată soția lui. Romanul sa terminat. Vai!

Următoarea "doamnă a inimii" a fost Reese Witherspoon. S-au intalnit pe filmul "Versiune". A fost o poveste frumoasă, o relație destul de lungă, la sfârșitul căreia Jake a suferit destul de greu.

Vicisitudinile relațiilor strânse

În romanele lui Jake "fatale", femeile interpretează. Cele mai sexy și frumoase femei din "zona de vis"!

În 2010, toată lumea tocmai vorbea despre Jake Gyllenhaal și despre viața lui personală, în special despre relația cu tânăra frumusețe Anne Hathaway. Un număr mare de scene franc pe filmul "Dragostea și alte medicamente", soarele, marea - toate acestea nu au putut decât să afecteze apariția unor noi relații. Cuplul a jucat foarte curajos pentru coperta programului Entertainment Weekly, în loc să se intereseze doar de ei înșiși.

Vai! A trecut un timp foarte scurt și actorul a prezentat rudelor sale o nouă "doamnă a inimii" - cântăreața de țară Taylor Swift. O pasiune foarte nouă și tânără a cerut atenție și îngrijire. "Poate că este exact ceea ce îi convine", se gândeau fanii? Jake a fost fericit! Toată lumea a fost fericită până când Rachel McAdams a apărut pe orizont, următorul partener și o altă mare dragoste. Și au existat și romane cu Natalie Portman și Alyssa Miller.

Noua iubire a lui Jake Gyllenhaal

Dar acum totul sa schimbat. Margot Robbie, actriță de 24 de ani din Australia - a fost văzută în brațele eroului nostru în timpul iernii într-una dintre cele mai scumpe stațiuni de schi din Europa. Nu numai că este o femeie inteligentă și frumoasă, ci și o femeie norocoasă! La urma urmei, era pe deget că reporterii au observat un inel "indiscret" și imediat au început să se întrebe - nu-i așa? Adevarul inainte de aceasta a fost bârfe despre romanul ei cu unul din actorii din filmul "Focus", dar poate că e doar zvonuri? Tânăra doamnă este excelentă și, deși ea susține că nu va căuta o "a doua jumătate" printre colegii ei, există motive să creadă că ea este pur și simplu vicleană.

Cu toate acestea, actorul neagă încăpățânat totul și trebuie să ghicim când va apărea următorul său prieten Jake Gyllenhaal și ce virtuți ar trebui să aibă viitoarea sa soție. Va deveni o diva din Hollywood sau va lega viața cu o fată modestă, gardian al casei?

Jake Gyllenhaal este un bărbat frumos cu ochi albaștri Jake Gyllenhaal și Kirsten Dunst Jake Gyllenhaal și Ann Hathaway
Jake Gyllenhaal și Taylor Swift Jake Gyllenhaal și Rachel McAdams pentru filmarea filmului Lefty Jake Gyllenhaal și Rachel McAdams
Jake Gyllenhaal și Natalie Portman Jake Gyllenhaal și Alyssa Miller Jake Gyllenhaal la fotografie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 + = 28