Viața personală a lui Margot Robbie

Ca și multe alte vedete de film, Margo Robbie și-a început cariera cu seriile de televiziune. Succes deosebit pentru ea a adus roluri în "Pan American" despre stewardesi și "Vecinii". În ceea ce privește filmele de lung metraj, această fată a câștigat definitiv audiența prin interpretarea ei în filmul "Lupul de pe Wall Street" și "Focus". Actrița Margot Robbie își dezvoltă rapid cariera. Cu toate acestea, majoritatea fanilor sunt interesați de Margot Robbie și de viața ei personală.

Băieți adevărați și ficționali Margo Robbie

De câțiva ani, actrita Margot Robbie, a cărei viață privată este ascunsă în spatele șapte castele, se află într-o relație cu un regizor talentat pe nume Tom Ackerly. Cuplul a fost în jur de mult timp, dar detaliile vizitelor lor sunt necunoscute nimănui, cu excepția prietenilor apropiați ai stelelor. De aceea fanii lui Margo își satisfac în mod constant curiozitatea cu presupuneri nerezonabile. Mai recent, Margot Robbie și prietenul ei au fost văzuți cu aceleași inele, ceea ce ar putea fi un angajament.

În 2013, pe ecranele cinematografelor a lansat filmul de comedie "The Wolf from Wall Street", în care Margot Robbie și Leonardo DiCaprio au jucat un cuplu îndrăgostit. Actorii au devenit într-adevăr prieteni foarte apropiați în timpul filmărilor, astfel încât fanii au atribuit romanul Lovelace lui Hollywood cu tânărul Margot Robbie. Cu toate acestea, fata refuză complet acest fapt.

O atenție deosebită pentru Margo după lansarea acestui film a atras și Ben Affleck. Zvonurile divorțului său au încălzit interesul publicului față de cuvintele lui Ben când a vorbit despre Robbie. După cum era de așteptat, la scurt timp după aceasta, au apărut martori oculari ai vizitelor lor. De fapt, nu există nici o dovadă reală a unei astfel de legături.

În 2015, ne putem bucura de toate vizionarea unui film superb numit „Focus“, în care Margot Robbie și Will Smith a jucat hoți de buzunare și fraude mari. Ei s-au confruntat atât de bine cu implementarea liniei de dragoste că zvonurile unui roman nou au inundat Internetul și presa galbenă. Este bine cunoscut faptul că Will Smith și Margot Robbie nu au fost găsiți. Pentru a preveni dezvoltarea în continuare a acestui subiect, Will a fost forțat să facă o declarație oficială.

Margot nu-i place să vorbească despre viața personală, pentru că se tem că popularitatea nu este principala problemă pentru iubitori.

Margot Robbie și Tom Ackerly Margot Robbie și prietenul ei, Tom Ackerly Margot Robbie merge cu Tom Ackerly
Margot Robbie în filmul Wolf de pe Wall Street Margo Robbie și Leonardo DiCaprio Margot Robbie sărută cu Leonardo DiCaprio
Margot Robbie în vacanță cu Leonardo DiCaprio Margot Robbie și Will Smith Margot Robbie cu Will Smith

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

28 + = 30