Viața personală a lui Sarah Paulson

Despre viata personala a celebrului actrita Sarah Paulson merge o multime de zvonuri. Fanii celebrității de mult timp nu au putut înțelege de ce animalele de companie la vârsta de 40 de ani nu aveau o familie și copii. De fapt, o femeie nici măcar nu ascunde că motivul pentru totul este orientarea ei sexuală neconvențională.

Biografie scurtă și viața personală a lui Sarah Paulson

Sarah Catherine Paulson sa născut în 1974 în Statele Unite. Începând cu copilăria, fetița a vrut să devină o actriță celebră, iar în anii ei școlari a început să se desfășoare în producții teatrale tinerești, care au avut un mare succes în rândul publicului.

În 1989, Sarah Paulson a absolvit liceul și apoi a continuat studiile la Academia Americană de Artă Dramatică. După absolvire, în 1994, fata a apărut pentru prima oară pe scena unuia dintre teatrele din New York ca actriță profesionistă.

În același an, Sarah Paulson a câștigat primul rol cameo în serialul de televiziune „Law & Order“ și într-un an - „american Gothic“ unul din rolurile principale din filmul cult În viitor, în timpul carierei sale, actrița a jucat într-un număr mare de filme și seriale, dar cel mai popular a fost thrillerul de groază American Horror Story.

În contul de celebritate au existat multe romane cu tineri, cu toate acestea, Sarah Paulson nu a considerat pe nimeni ca pe un posibil partener al viitoarei sale vieți. În special, relația de dragoste a asociat steaua cu chilianul Pedro Pascal, dar cu acest om totul sa încheiat cât de repede a început.

anterior actrita a fost bisexuala Sarah Paulson a asociat o relație romantică cu Pedro Pascal Sarah Paulson și Pedro Pascal

Totul sa schimbat doar în 2004, când fata sa întâlnit cu actrița Cherry Jones. Potrivit lui Sarah, numai în acel moment, ea și-a dat seama că sa îndrăgostit cu adevărat și că nu mai vrea nici o relație cu bărbații. Romanul cu Cherry Jones a durat până în 2009, dar apoi fetele s-au despărțit, iar Paulson sa aruncat cu capul în jos în muncă, încercând să uite de dragostea nereușită.

Cherry Jones a devenit prima iubire adevărată a lui Sarah Sarah Paulson și Cherry Jones După romanul cu Cherry Jones, Sarah nu mai ascunde că era lesbiană

Cine se întâlnește astăzi cu Sarah Paulson?

După romanul cu Cherry Jones, Sarah Paulson nu a ascuns că este o lesbiană, totuși de mult timp nu se știa nimic despre viața ei personală. Cu toate acestea, în 2015, presa a raportat că celebritatea se întâlnește cu actrița Holland Taylor.

03 martie 2016 Sarah Paulson a dat un interviu detaliat pentru New York Times, care a confirmat faptul că mai mult de un an este într-o relație romantică cu colegul său, actrita care de peste 32 de ani. Potrivit zvonurilor, această pereche neobișnuită domnește în armonie deplină, iar femeile sunt incredibil de fericite unul cu celălalt.

ales Sara Paulson are 32 de ani în vârstă Sarah Paulson se întâlnește cu Holland Taylor femeile nu vă deranjează diferența imensă de vârstă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

57 − 56 =