Viața personală a lui Elizabeth Olsen

Viața privată de la Hollywood actrita Elizabeth Olsen poate fi numit destul de calm și măsurat. Ea favorizează în mod clar relatii pe termen lung, nu caută să facă publice detaliile romanelor jurnaliștilor și încearcă să evite scandalurile publice și acuzații împotriva foștilor iubiți.

Elizabeth Olsen și prietenul ei din Rusia

După cum mulți știu, Elizabeth cade sora mai mica a celebra actriță și designer de gemeni Mary-Kate și Ashley Olsen. A crescut în umbra slavei rudelor mai mari pentru o lungă perioadă de timp nu a putut decide dacă ea însăși vede continuatorul profesiei cinematografice. Deși copilul fată și se încearcă ca actriță, și chiar a avut loc castingul pentru rolul din filmul „Spy Kids“, cu timpul pasiunea jocului pe scena estompate, au existat alte interese în viață, Elizabeth.

Dar, la vârsta de 19 ani, Elisabeth Olsen și-a dat seama că vrea să fie actriță. Prin dezvoltarea profesiei, ea, spre deosebire de surorile ei mai mari, care a jucat în filme din copilărie, și dreapta de pe maestru site-ul toată înțelepciunea jocului, a mers mult mai serios și să se gândească înscrierea la Universitatea și a început să studieze jocul care acționează ca o știință adevărată. În timpul antrenamentei, Elizabeth Olsen a avut șansa de a participa la un schimb de informații cu Rusia pentru a se antrena la Școala de Teatru de Artă din Moscova. Fata a profitat de această oportunitate și a petrecut ceva timp în Rusia.

După ce sa întors acasă, a devenit cunoscut faptul că Elizabeth Olsen întâlnește un tânăr din Rusia, al cărui nume a fost păstrat secret. Se știa doar că el a fost un coleg de clasă a unei fete și, de asemenea, a studiat abilitățile de actorie. Cu toate acestea, acest roman nu a putut suporta testul despărțirii, iar curând relațiile tinerilor s-au oprit.

Elizabeth Olsen și Boyd Holbrook

Dar cu actorul Boyd Holbrooke, Elizabeth Olsen a asociat o relație lungă și serioasă. Tinerii s-au întâlnit pe setul filmului "Fete foarte bune" în 2012. Doi ani mai târziu, în 2014, a fost anunțată logodna cuplului. Mai multe pentru adulți (mai vechi de Elizabeth Boyd 7 ani), actrita ales Elizabeth a decis să facă o propunere privind regulile și prima cerut mâna fiicei sale de la tatăl ei, un bancher credit ipotecar David Olsen. După un astfel de gest, nu exista nicio îndoială că intențiile lui Boyd erau grave, iar Elizabeth se pregătea pentru nuntă. Cu toate acestea, sărbătoarea nu a avut loc niciodată, în ianuarie 2015, Elizabeth Olsen și Boyd Holbrook au anunțat o întrerupere a relațiilor.

Viața personală a lui Elizabeth Olsen în 2016

Anul 2015 a devenit destul de reușit în viața actriței. Ea a jucat în filmul „am văzut lumina“, și într-o parte a francizei „The Avengers: Age of Ultron“. Fata va continua, de asemenea, să lucreze în această serie de filme. Ea joacă rolul de Wanda Maximoff sau Witch Scarlet că terenul apare în mai multe părți din saga de super-eroi. În plus, în acest an fata a întâlnit-o noua dragoste. Deși peste tot și sa zvonit că Elizabeth Olsen și Chris Evans se găsesc, dar fata a fost alesul nu este pentru rolul de Captain America. Noul iubit al actritei este actorul Tom Hiddleston, care a fost implicat și în filmele despre Răzbunători. Dar, cu Elizabeth Olsen, sa întâlnit cu mult mai devreme de patru ani în urmă, și sentimente romantice între actorii izbucnit in timpul filmarilor „Am vazut lumina,“ în cazul în care Tom și Elizabeth a jucat un cuplu căsătorit.

Zvonurile că Elizabeth Olsen și Tom Hiddleston, a apărut în iarna anului 2015, în luna mai, cuplul a început să apară în mod oficial împreună la evenimente, dar în toamnă, a fost anunțat despre separarea. Cu toate acestea, se pare că sentimentul actorii nu se stinge, deoarece la premiera imaginii, tinerii flirtezi în mod activ unele cu altele, iar Tom este foarte cald cuvinte despre Elizabeth. Adică, în primăvara anului 2016, Elizabeth Olsen și prietenul ei, Tom Hiddleston, s-au reunit.

actrita Elisabeth Olsen Elizabeth Olsen a studiat pentru un semestru întreg în Rusia, unde și-a întâlnit dragostea Elizabeth sa despărțit cu un tip din Rusia când sa întors în SUA
pe setul filmului Fete foarte frumoase, Elizabeth sa întâlnit cu Boyd Holbrooke cu Boyd Holbrooke Elizabeth Olsen a fost angajat Boyd și Elizabeth s-au despărțit în 2015
cu Tom Hiddleston Elizabeth sa întâlnit acum 4 ani Tomul și romanul lui Elizabeth au început în timpul filmării filmului la care am văzut lumina perechea sa despărțit în toamna anului 2015, dar acum totul vorbește despre reunificare

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

48 − 40 =