Viața personală a lui Kylie Minogue

Dacă operele muzicale ale unui cântăreț de origine australiană sunt în mod constant de succes, atunci din viața personală a lui Kylie Minogue o dezamăgire solidă. Mai mult decât atât, a spus recent că nu mai speră să devină mamă.

Viața personală și copiii Kylie Minogue

De la școală, frumoasa Kylie nu a fost lipsită de atenția sexului opus. În plus, prietenii cântăreței, cu un zâmbet, își amintesc că în copilăria ei avea chiar un notebook în care scriea numele tuturor iubiților ei.

Plecând de la cuibul părinților, Kylie Ann Minogue a participat la seria australiană de televiziune "Neighbors", care a avut premiera la 18 martie 1985. Cel mai interesant lucru este că filmările din această serie au influențat viitoarea soartă a fetei. Întrebarea acum este cât de mult nu este faptul că, după lansarea seriei în lumina ei a învățat întreaga lume, dar că pe setul Kylie întâlnit cu actorul Jason Donovan. Romantismul lor nu a durat mult. Mulți cred că Jason a fost inițiatorul decalajului, deoarece nu a putut accepta popularitatea incredibilă a partenerului său.

Toate mass-media au discutat despre acest decalaj pur și simplu pentru că nimeni nu a îndrăznit să renunțe înainte de Minogue. Toată lumea a visat o astfel de mireasă uimitoare.

Cantareata a avut o perioada cand, din elegant, feminin si delicat, sa transformat intr-un rocker si un huligan. Într-o singură voce, anturajul ei a spus că era tocmai vina impactului asupra ei de noul ei iubit, Michael Hutchens. Perioada petrecerilor zgomotoase și aventurile periculoase nu a durat mult. Din cauza faptului că tipul a căzut deseori în depresie și în crize de viață experimentate, sa sinucis. Acest lucru, desigur, de mult timp a bătut cântăreața din calea vieții.

Mai mult, se poate observa că în biografia lui Kylie Minogue în coloana "Viața personală" a apărut un alt bărbat, modelul britanic James Gooding. Adevărat, nu a ratat o fustă. Ca urmare, după 3 ani de relații, Kylie a decis să se despartă de el.

De asemenea, cântăreața sa întâlnit cu Olivier Martinez, mai târziu relația de 3 ani cu Andres Valencos nu a dus nici la nașterea primului-născut, nici la altar.

Anii pleacă, iar cântăreața talentată de 47 de ani a menționat în repetate rânduri în interviurile ei că vrea cu disperare copii. Mai mult, ea și-a dat deja demisia pentru faptul că nu era destinată să poarte o rochie de mireasă.

Kylie Minogue și Jason Donovan Kylie Minogue și Michael Hutchens Kylie Minogue și James Gooding
Kylie Minogue și Olivier Martinez Kylie Minogue și adresa Valencoso Kylie Minogue cu noul ei iubit

Kylie Minogue și bărbații ei sau cântăreața se căsătorește?

Doi ani inima frumoasei Kylie nu a fost ocupată de nimeni. Recent, mass-media a reușit să surprindă mersul romantic Kylie și noul ei iubit de 27 de ani, Joshua Sass. Insideri spun că perechea a început din toamna acestui an.

Ce pot spune, dar fanii lui Minogue încă mai speră că favoritul lor și-a găsit fericirea.

Kylie Minogue și Joshua Zasse Kylie Minogue cu iubitul ei Kylie Minogue, înconjurată de Joshua Zasse

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 − = 12