Victoria Beckham a jucat în lenjerie și Labuten pentru revista Elle

Evident, Victoria Beckham era vicleană, spunând că nu mai vrea să fie îndepărtată pentru luciu, pentru că era deja prea bătrână pentru asta. Ex-cantareata de 42 de ani, care se uita la cifra greu de crezut ca a nascut patru copii, nu a respins propunerea Elle din Hong Kong si a luat parte la sesiunea foto pentru noua versiune.

«Portofel Vechi»

Recent, Victoria Beckham, vorbind cu o corespondentă a unui ziar britanic, a spus că ea acordă atenție numerelor și nu se mai simte ca o fată, deci nu mai intenționează să participe la fotoseturi pentru ediții de modă.

"Primind o altă propunere pentru fotografiere, am oftat și m-am gândit:" Acesta este exact ultimul meu film, pentru că sunt un portofel vechi ". Ei bine, cât de mult poți? Am 42 de ani și am patru copii - este timpul să oprim! "

- a spus designerul.

Pentru încântarea fanilor, doamna Beckham nu și-a ținut promisiunea!

Toate sexy

Fiind eroina principală a numărului din iunie al ELLE Hong Kong, Vicki a confirmat din nou că statutul său de simbol al sexului este mai mult decât meritat. Steaua, așezată în lenjeria de satin inferioară din colecția actuală, purtând pantofii lui Christian Louboutin pe picioare. Marca corectă a lui Lisa Eldridge a adăugat o imagine a coquetriei și a nevinovăției.

Coperta, pe care Victoria, culcată pe canapea, mâncând prăjituri cu căpșuni și smântână, îi făcea pe mulți bărbați să invidieze pe David Beckham.

Victoria Beckham a decorat acoperirea lucioasă a ELLE Hong Kong Pentru o fotografie, designerul a pus pe lenjeria ei Un machiaj delicat a adăugat o imagine de nevinovăție
Victoria Beckham a jucat în lenjerie și Labuten pentru revista Elle În fiecare an, fostul cântăreț devine mai sofisticat O jumătate puternică a omenirii invidiază soțul ei, Vicki

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

52 − = 50