Vin Diesel și Duane Johnson s-au certat, finalizând lucrările la

O pisică neagră a alergat între doi actori carismatici ai francizei media "Fast and the Furious" de Vin Diesel și Dwayne Johnson. Despre conflictul dintre stele au devenit cunoscute cu câteva zile în urmă, dar actorii au continuat să acționeze împreună. Ieri, Diesel și-a terminat lucrarea la film și a părăsit cu bucurie proiectul.

Un comentariu ascuțit

09 august pe pagina de Facebook a lui Johnson a apărut un post furios în care el a numit unii dintre colegii săi lași și bâlbâi, fără a preciza numele.

Mai târziu a devenit clar că vorbind despre bărbații care se comportă ca niște laici, literalmente "măgari dulci", Duane a însemnat Vin Diesel.

Cauza mâniei

Din cauza a ceea ce băieții puternici s-au certat - în timp ce nu se știe sigur. Informatorii spun că Diesel, care nu este doar un actor, ci și un producător de blockbuster, a luat câteva decizii creative care i-au indignat pe Johnson.

Îngrijire eficientă

Pasiunile atingeau o astfel de căldură încât conducerea universală se temea să întrerupă programul filmărilor. Șefii studioului au reușit să convingă artiștii să se întâlnească pentru un dialog. Nimic nu a fost raportat despre rezultatele întâlnirii, dar Vin și Doyen au apărut deja în ultimele scene generale împreună.

Când regizorul a strigat comanda "Cut!". Diesel a cerut tuturor să se reunească și, vorbind de sfârșitul lucrărilor sale asupra proiectului, a spus:

"Tata te lasa!".

Clarifică faptul că Johnson își va termina astăzi filmările. Banda va fi complet terminată într-o săptămână.

În altă zi, Duane și-a chemat colegii în Johnson este iritat de soluțiile creative ale lui Diesel Vin Diesel și-a încheiat lucrarea la film, în care a spus: Tata te lasă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 87 = 91