Wendi Deng a răsucit afacerea cu modelul de 21 de ani, Berthold Zahhoran

Recent, numele femeii de afaceri de 47 de ani și fosta soție a miliardarului Rupert Murdoch, Wendy Deng, nu părăsesc paginile de început ale ziarelor. De regulă, toate mesajele se referă la viața personală și, în ciuda vârstei ei, Wendy toarnă numai ulei pe foc, afișează fotografii interesante pe pagina de socializare.

Nancy Chilton, Wendy Deng și Berthold Zahoran la expoziția din 17 noiembrie 2016

Nancy Chilton, Wendy Deng și Berthold Zahoran la expoziția din 17 noiembrie 2016

Berthold Zahoran - nou iubit Deng

După ce a devenit cunoscută despre divorțul lui Murdoch și Deng, o femeie a fost creditată cu o mulțime de romane românești. Cel mai senzațional a fost zvonul despre relațiile cu Vladimir Putin, deși Wendy a negat repede acest lucru. Un alt binecunoscut politician care se presupune că sa întâlnit cu femeia de afaceri a fost Tony Blair, deși aceste relații nu au fost confirmate oficial.

Și astăzi se pare că sa întâmplat! Pe internet, au fost imagini de restul comun al Wendy cu un model de 21 de ani, fata de marca lui Calvin Klein, Berthold Zahhoran. Paparazzi a reușit să fixeze un cuplu pe camerele lor, care mergeau de-a lungul plajei de pe insula St. Barth. Berthold ia îmbrățișat însoțitorul și ia sărutat mâinile. Judecând după cum a simțit Wendy eliberat, ea nu era deloc jenată de faptul că era sub ochiul fotografului.

Wendy Deng și Berthold Zahoran

Wendy Deng și Berthold Zahoran

Berthold îi sărută mâinile lui Deng
Iubitorii s-au îmbrățișat fără a acorda atenție paparazzilor

Cu toate acestea, după cum sa dovedit, nu a fost totul și aproape imediat după publicarea fotografiilor de pe plajă pe pagina lui Berthold Zahoran, Instagram a arătat o imagine pe care o atașase pe Deng. Sub cadru, tânărul a făcut o inscripție în limba chineză, care se traduce astfel:

"Anul fericit, iubitul meu Wendy!"

Anul fericit, iubitul meu Wendy!

Anul fericit, iubitul meu Wendy!

Deng și Berthold se întâlnesc aproximativ șase luni

Numeroși fani ai modelului tânăr, după fotografiile publicate, au remarcat că acesta este primul "foc photo shoot" comun, care a fost permis publicării pe Internet. Nu se știe exact cât durează relațiile iubitorilor, dar primele fotografii de la evenimente diferite, pe care Wendy și Berthold le-au pus în compania prietenilor, au început să apară în mai 2016.

Apropo, întreprinzătorul a reușit deja să-și prezinte fiicele pe tânărul iubit. Acest lucru este arătat prin fotografiile pe care le-am reușit să le facem, după ce am remarcat Wendy împreună cu copiii și Berthold pe balconul conacului închiriat din St. Barth.

Wendy cu Berthold și prieteni la ziua de naștere a lui Naomi Campbell

Wendy cu Berthold și prieteni la ziua de naștere a lui Naomi Campbell

Berthold Zahoran

Berthold Zahoran

Berthold Zahoran - chipul mărcii Calvin Klein

Berthold Zahoran - chipul mărcii Calvin Klein

Wendy cu copii pe balconul unui conac închiriat în Saint Barth
Wendy cu Berthold pe balconul unui conac închiriat în Saint Barth
Rupert Murdoch și Wendy Deng

Rupert Murdoch și Wendy Deng

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4