Ansan

În partea de est a Coreei de Sud pe Marea Galbenă este situat Ansan - oraș, care, împreună cu Seul și Busan este cel mai avansat punct de vedere tehnic de reglementare a țării. În afară de aceasta, turiștii sunt atrase de bogata istorie și de viața culturală activă. Acesta este motivul pentru care trebuie inclus în călătoria dvs. de-a lungul părții sudice a peninsulei coreene.

Poziția geografică și relieful Ansanei

Teritoriul orașului se extinde până la coasta Mării Galbene. Din punct de vedere administrativ aparține provinciei Kengi-do, iar sub jurisdicția sa există mai multe insule mici. Cea mai mare dintre acestea este insula Tabudo.

Zona Ansan din Coreea de Sud este de 144 de metri pătrați. km. În nord este orașul Sikhin, la sud - Yvan și Hwaseong, la est - Kunpho. Granița de vest este spălată de apele Mării Galbene. Prin oraș sunt râurile Ansancheon, Panvolchon și Hwajonchon.

Uitandu-te la harta din Coreea de Sud sau in fotografia lui Ansan, poti vedea ca este caracterizat de un peisaj plat, care in nordul si sudul trece intr-o relief deluros. În ciuda acestui fapt, agricultura este dezvoltată în suburbii, în principal orez.

Împrejurimile din Ansana

Istoria Ansanei

De mult timp, așezarea a jucat rolul de avanpost important al armatei coreene pe Marea Galbenă. Unul dintre primii constructori a fost un puternic fort Lotus. Cetatea orașului Ansan din Coreea de Sud a fost necesară pentru a proteja zonele de coastă de inamicii de la mare. În timpul domniei lui Wang Kojon din timpul dinastiei Joseon, orașul a devenit parte a județului Sichin. Doar în 1976 a fost înființată prima așezare industrială Panvol, care în 10 ani a fost redenumită Ansan.

Începând cu anul 2012, în oraș trăiesc peste 760 de mii de oameni, dintre care 93% sunt coreeni. Restul de 7% sunt cetățeni străini.

Domenii de lalele de pe insula Tabudo

Atracții și distracții Ansana

În trecut, orașul era, în principal, un centru industrial și de pescuit, astfel încât erau puține locuri și atracții interesante. Ansan modern este o perla de pe coasta de est a Coreei de Sud, decorată cu numeroase parcuri, paturi de flori și alei cu flori de cireșe. După ce ați ajuns aici, este necesar să vizitați:

 • aproape nimicită cetatea Pelmakson, restaurată doar parțial;
 • Grădina botanică, a cărei colecție include 220 de specii de plante uimitoare;
 • insulă-stațiune Tabudo, renumită pentru fructele de mare;
 • templul budist al lui Ssanges, prima mențiune despre care se găsește în cronicile din 1689;
 • poarta de lemn Sasechungyeolmun, sau Templul de loialitate și virtute;
 • numeroase morminte ale conducătorilor vechi.

Obiectivele istorice și culturale ale Ansanei nu sunt singurul motiv pentru popularitatea sa. În septembrie și octombrie există concerte de grupuri de folclor, târguri și parade teatrale.
Odihnind în orașul Ansan din Coreea de Sud, puteți ajunge, de asemenea, la festivalul Ansan, festivalul lalea ocean, festivalul de rock și multe alte activități interesante.

Budismul templu din Ssanges, Ansan

Hoteluri Ansana

Datorită climatului marin ușor și a ratelor ridicate de dezvoltare a industriei turistice, odinioară centrul industrial al țării a devenit unul dintre locurile favorite de vacanță pentru străini și rezidenți ai țării. Acum, venind în Ansan dintr-o altă regiune din Coreea de Sud, puteți alege cu ușurință un hotel pentru fiecare gust. Dintre acestea, cele mai renumite sunt:

 • Aura Hotel;
 • Seowon Tourist Hotel;
 • Rio Tourist Hotel;
 • Piața de Savills;
 • Ivy Hotel.

Acestea și alte hoteluri oferă vizitatorilor parcare gratuită și Wi-Fi. Cazare în ele este de 40-75 USD pe noapte.

Hotel Aura, Ansan

Restaurante Ansana

Pentru a vă alătura rapid culturii poporului coreean și a locuitorilor acestui oraș, trebuie mai întâi să cunoașteți bucătăria sa. În Ansan, ca în orice alt oraș din Coreea de Sud, există o mare selecție de restaurante specializate în bucătăria națională. Printre acestea:

 • Conceptul de grădină;
 • Hwatong Sam;
 • Outback magazin Ansan Gojan;
 • Pui Sintong;
 • Jeju Haeyang Susan.

Restaurantele și cafenelele de elită Ansan simplu pot gusta tradiționale „kimchi“, „Bulgogi“ farfurie de carne de vită, „Kuksu“ fidea, o varietate de pește proaspăt și fructe de mare.

Grădină Concept Restaurant, Ansan

Cumpărături în Ansan

Orasul are o selecție largă de centre comerciale și piețe, unde puteți cumpăra suveniruri sau obiecte esențiale. Cele mai renumite centre comerciale sunt:

 • Mobilier de stradă Sangnoksu;
 • NS;
 • Acasă Plus.

Turiștii pot cumpăra aici suveniruri, bijuterii din onix și jad, o varietate de cutii și materiale textile, apoi trimit achiziția prin poștă. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți că codurile poștale ale Ansan din Coreea sunt 425020 și 426910.

Piața multiculturală a satelor, Ansan

Transport în Ansan

Orașul se caracterizează printr-un sistem dezvoltat de transport public. Prin intermediul serviciilor de transport feroviar și de autobuz, Ansan este conectat cu Seul, Incheon, Oido, Songdo și alte orașe importante din țară. În acest an, se preconizează extinderea sistemului de metrou.

Prin Ansan în Coreea de Sud, este mai ușor să vă deplasați pe jos sau cu bicicleta. Pătratele pietonale și de biciclete sunt așezate între toate atracțiile importante ale orașului.

Autobuz în Ansan

Cum să ajungi la Ansan?

Pentru a vă familiariza cu orașul, ar trebui să mergeți în estul țării până la coasta Mării Galbene. Ansan este departe de capitala Coreei de Sud, la doar 30 km, deci nu va fi dificil să ajungeți la ea. Cu Seoul se conectează linia a patra a metroului Seulului. De câteva ori pe zi, un tren pleacă din stația capitalei, care durează aproximativ o oră pentru a ajunge la destinație. Tariful este de 3,7 USD.

De la Seoul la Ansan cu autobuzul №№8147 și 502. Al doilea traseu este mai rapid, dar prevede o schimbare la magistrala №125 la stația Universitatea Hanyang.

Din partea de sud a țării până la oraș se poate ajunge prin Busan sau Chonju. Distanța dintre orașele Ansan și Jeonju este de numai 170 km, care poate fi traversată de metrou și autobuze de 2,5-3,5 ore.

Vizualizarea lui Ansan

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 + = 79