Dakhla, Maroc

Totul în lume se dezvoltă prin contrariul. Și armonia naturii și a omului se bazează, de asemenea, pe acest principiu. Este în contrast și contrariu faptul că se poate cunoaște esența Marocului. Această țară deține pe teritoriul său și culmi verde colorate de Atlas, și nisipurile aride ale Saharei. Orașele sunt în centrul săraci și murdar său, dar de mai jos, care separă sărăcia populației locale, pentru a dota un mic paradis pentru turisti, în cazul în care totul este verde, curat și bine întreținute. Sahara de Vest este un oraș mic de Dakhla - un loc unde nisipurile deșertului și ocean.

Informații generale

Acest loc nu poate fi numit pitoresc, dar există o dorință aici. Orașul Dakhla nu aparține întotdeauna teritoriului Marocului, dar astăzi este centrul provinciei Ed Dahab. Populația nu depășește 60 mii, iar economia se bazează în principal pe pescuit. Dakhla are propriul port mic, precum și o șantier naval, care efectuează reparații și inspecții tehnice ale transportului maritim. Dat fiind că baza veniturilor populației este pescuitul, Dakhla operează mai multe întreprinderi de prelucrare a peștelui și a algelor. Aici puteți auzi nu numai vorbe arabe, ci și franceză și spaniolă.

Locația orașului este oarecum specială. Dakhla este situat pe o mică peninsulă, spălată de apele Oceanului Atlantic. La 40 km se întinde paralel cu continentul. Datorită acestei poziții geografice, Bay Dakhla este protejat de valurile puternice ale oceanului, făcându-l un loc minunat pentru sporturi nautice. Grăitor, acest loc a fost ales nu numai surferi, ci și flamingo roz - ele pot fi văzute la răsăritul soarelui pe timpul refluxului. Printre reprezentanții faunei din Golful Dakhla, puteți găsi, de asemenea, cea mai mare populație din lume de foci călugăr, iar apele sale se găsesc stingrays și delfinii cu cocoașă.

Dakhla Strada principală din Dakhla

Atracții și atracții

Dakhla în Maroc nu poate fi numit bogat în atracții, ca turiști vin aici pentru un alt scop. Printre cele mai importante locuri din oraș poate fi numită o catedrală catolică și o cetate militară, care a fost construit din nou în zilele în care Dakhla a fost o mică localitate de coloniști spanioli. Atenția călătorilor este, de asemenea, atrasă de o stea în piața din centrul orașului. Această structură arhitecturală reflectă forma peninsulei pe care se află orașul Dakhla.

Cu toate acestea, în ciuda unui număr atât de scăzut de atracții locale, orașul este vizitat în mod regulat de iubitorii de activități în aer liber. Dakhla este un loc minunat unde puteți călători cu tot ce are legătură cu alunecarea pe apă. Kitesurfingul, windsurfingul și tot sportul maritim aici sunt stabilite la nivel mondial. Punctele pentru schi sunt situate la câțiva kilometri de oraș. În astfel de locuri puteți găsi cu siguranță stații de kite. Există o închiriere de echipamente și puteți închiria un pat într-o casă mică din lemn. Skating pe valuri netede în Golful Dakhla este ideal pentru începători. Pe lângă suprafața oceanului, aici se plimbă de-a lungul dunelor de nisip.

Pentru divertismentul popular al Dakhla este necesar să se efectueze și pescuitul. Acest tip de pescuit este larg răspândit aici, cum ar fi serfcasting. Acesta este de pescuit direct de la plaja, în imediata apropiere a liniei de coastă.

terasament stelă Peisajul orașului
Se odihnește pe coastă windsurfing Pestera de pe coasta oceanului

Hoteluri și restaurante

Poate cel mai popular și singur hotel de patru stele din Maroc din Dakhla este Regency Sahara. Majoritatea camerelor oferă o vedere frumoasă la lagună, iar hotelul oferă o saună, mai multe tipuri de masaje, un bar panoramic pe terasa hotelului, o piscină în aer liber și multe alte activități. Pentru cazare în lagună, hotelul Dakhla Attitude este ideal. Există 4 tipuri de cazare, printre care puteți găsi opțiunea ideală atât pentru iubitorii activi de agrement, cât și pentru turiștii cu copii care prețuiesc confortul.

În ceea ce privește restaurantele, în Dakhla, bucătăria mediteraneană este predominantă. Desigur, mâncăruri tradiționale marocane pot fi, de asemenea, găsite, dar baza de dieta a rezidenților locali este fructe de mare. Printre instituțiile orașului se numără Villa Dakhla, La Maison Du Restaurantul Dakhla, Cafe Restaurant Samarkand, Casa Lola.

Sahara regență Atitudinea Dakhla
Casa Lola Cafe Restaurant Samarkand

Caracteristicile de vacanță

Dat fiind că Dakhla a fost odată anexată la Mauritania, trebuie să fim pregătiți pentru verificări frecvente ale documentelor. Deși granița Mauritaniei la întreaga 500 km, iar orașul pare exterior liniștit și calm, este necesar să se exercite o mai mare atenție diferitelor tipuri de lucruri legate de acești factori. Desigur, turiști, neînțelegere locală nu atinge, dar nu este necesar să fie furnizate în centrul conflictului. La sosirea în Dakhla toate informațiile despre turiști înregistrate cu atenție - scopul călătoriei, timp, loc de trai, locul de muncă, etc. Pentru a evita conflictele aberațiile și inutile este mai bine de a furniza aceste informații în mod liber ..

De asemenea, nu sunt de acord cu ajutorul „prietenilor“ dubioase în transportul de căutare sau alte servicii de intermediere pentru o taxă - cel mai probabil, acesta este un escroc ordinar, care va dispărea cu banii. Dacă vă decideți să mergeți la granița cu Mauritania, ar fi bine să refuzați această idee. Va trebui să depășească mai mult de 5 puncte de control, fiecare dintre care va fi pusă în discuție în detaliu cu privire la scopul vizitei, ocupația și alte detalii. Sari, desigur, dor, dar, de asemenea, nervos va avea multe.

Drumuri în Dakhla Aeroportul Dakhla

Cum să ajungem acolo?

Cel mai simplu mod de a ajunge la Dakhla este legătura cu aerul. Zborurile internaționale au loc adesea cu un transfer în Casablanca, iar singurul neplăcut în acest caz va fi o așteptare lungă pentru următorul zbor - de la 10 ore. Printre alte lucruri, peninsula pe care se află Dakhla este legată de continent prin drumuri auto, astfel încât să puteți ajunge acolo cu mașina sau cu autobuzul. Din orașul Laayoune, mergeți pe autostrada N1, durează puțin mai mult de 6 ore.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 + = 82