Poliția canadiană nu poate prinde ucigașul misterios, 10 ani aruncând pe plajă picioarele drepte ale oamenilor în adidași!

Planeta noastră are multe astfel de secrete, a căror soluție nu este dată omenirii. Unele dintre ele sunt pur și simplu uimitoare, în timp ce altele sunt îngrozitor de îngrozitoare. De exemplu, plaja canadiană a picioarelor plutitoare, începând cu anul 2007, terorizând locuitorii din zonă și întrebând competența poliției.

plaja picioare plutitoare

Scary Finds în British Columbia

Acum 10 ani, marea Selish a făcut primul "cadou" infricosator pe coasta insulei Jededia. La plajă, un picior drept a fost cusut în pantoful adidas, care a fost lansat spre vânzare în 2003, după cum au aflat experții. Apoi nimeni nu sa gândit la natura mistică a descoperirii: piciorul era un bărbat, proprietarul său a fost identificat repede. Rudele bărbați au recunoscut că el a suferit de o tulburare depresivă gravă și în mod repetat, a încercat să se sinucidă, și, se pare, de data aceasta a reușit. Experții experți legali au confirmat că, de la o lungă ședere în apă, piciorul în adidași se poate despărți cu ușurință de corp. Cazul a fost închis în cinci zile, dar în dimineața următoare poliția aștepta o nouă surpriză ...

întâi găsiți

Pe 26 august 2007, un anumit animal a fost târât pe mal din apă de către piciorul drept al unui bărbat într-un cizme Reebok alb în 2004. De data aceasta, proprietarul său a fost sanatos din punct de vedere mental și nu intenționa să deconteze scorurile cu viața. Urme de moarte violentă pe picior nu au fost găsite, trupul unui om nu a fost încă găsit. Aproximativ o dată în 4-5 luni, se repetă aspectul misterios al picioarelor în adidași de pe coasta canadiană.

Cel mai mare interes în presă și poliție a fost cauzat de unul dintre cele 16 cazuri înregistrate de detectare a piciorului în adidași. Fisherman Winston Ross înainte de cină la un restaurant în centrul orașului Vancouver a fost de mers pe jos de-a lungul golfului Falls Creek și pestriț plutind în apă, în pantofi de încurcarea alge marine cu piciorul rămâne. O examinare detaliată a arătat că piciorul aparține unui pescar local care a dispărut în 1987.

pierderea de pescar

De tot acest timp, piciorul stâng în pantofi a apărut pe plajă o singură dată. A fost găsită pe 11 noiembrie 2008, la 4 luni după descoperirea piciorului drept. Este cunoscut faptul că prima constatare a transformat rudele defunctului la gândul de a vizita un medium, care în timpul sesiunii a spus că va fi în curând găsit, o altă parte a corpului care lipsesc, care va fi dovada morții ei.

Cine este responsabil pentru picioarele tăiate de pe plajă?

Nici unul dintre cele 16 episoade ale descoperirilor teribile de pe plaja de picioare rupte din Canada nu a atras cel puțin un acuzat. Poliția nu are indicii și șanse să afle de unde a venit piciorul. În Marea Selishului curg 4 fluxuri în această zonă, deci picioarele tăiate pot naviga de oriunde.

poveste de picior

În ceea ce privește versiunile despre aspectul lor, principalul este maniacul nesănătos mental, care operează în district. Dar nu are explicații și dovezi, deoarece timpul de ședere al picioarelor tăiate în apă variază semnificativ, precum și circumstanțele de detectare a acestora. Nesiguranța acestei presupuneri a poliției este evidentă în incidentul cu pierderea pescarului în 1987. Criminalul în serie își păstra piciorul timp de 20 de ani, apoi îl aruncă în mare?

criminal în serie

Cu toate acestea, oamenii de știință au o altă ipoteză - se presupune că picioarele pe plajă continuă să sosească din cauza tsunami-ul care a avut loc în 2004, în Oceanul Indian, care a ucis mii de oameni nevinovați. Desigur, acest lucru explică faptul că toate teniși găsite au fost fabricate înainte de 2004, dar nu a andoca cu dispariția localnici și ciudat „eșantionare“ în subiect de pantofi - nu avea picioare in balerini, sandale sau pantofi cu toc! Cine sau ce are o pasiune pentru uciderea oamenilor în adidași?

tsunami

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =