Barbados - viză

Când vă planificați să vă relaxați în stațiunile fabuloase din Barbados, este necesar să studiați condițiile care să permită intrarea în stat, în primul rând să răspundă la întrebarea: este necesară o viză pentru Barbados?

Acces fără viză la Barbados

Turistii care intentioneaza sa se relaxeze pe insula mai putin de 28 de zile nu au nevoie sa faca documente in avans. Viza pentru rușii din Barbados, precum și pentru rezidenții Ucrainei, Belarusului și Kazahstanului este ștampilată de serviciul de frontieră într-un pașaport străin. Pentru aceasta, în timpul controlului pasapoartelor, turistul trebuie să prezinte următoarele documente:

  • un pașaport străin (perioada de valabilitate trebuie să se încheie cu cel puțin 6 luni);
  • bilete de avion către și din țară;
  • O invitație de a vizita insula (poate fi privată, turistică sau oficială);
  • Confirmarea solvabilității (poate fi numerar, carduri bancare, cecuri, declarații de cont, scrisoare de sponsorizare sau certificat de la locul de muncă).

Dacă nu există nicio invitație scrisă pentru a intra, trebuie să confirmați că ați rezervat un hotel sau o cameră de hotel folosind imprimatele de pe site-urile sistemului de rezervare.

Călătorii de tranzit

Dacă aeroportul Grantley Adams pe care îl utilizați ca punct de transfer, trebuie să trimiteți doar bilete de avion și un pașaport străin. O viză nu va fi necesară în cazul în care timpul de tranzit nu depășește 48 de ore. Dacă aveți nevoie de o ședere mai lungă, va trebui să obțineți permisiunea la frontieră. Ordinea de înregistrare a documentelor arată la fel ca și pentru turiștii care se află în vacanță pe plajele din Barbados.

Vize de prelucrare pentru Barbados

Dacă intenționați să rămâneți în Barbados mai mult de 28 de zile, trebuie să eliberați o viză. Nu există ambasadă Barbados în țările CSI. Toate funcțiile consulatelor sunt atribuite ambasadei britanice. Vizele în Barbados pot fi obținute pentru un an sau șase luni, oferind un pașaport și bilete de avion către țară. Este nevoie de aproximativ 1-2 săptămâni pentru a finaliza.

Plecare spre Barbados cu un copil

Când călătoriți în străinătate cu un copil, aveți grijă de prezența unui certificat de naștere și a pașaportului unui minor. În absența unui pașaport străin al unui copil, informațiile despre copil ar trebui să fie descrise în documentul părinte.

Dacă copilul părăsește țara cu unul dintre părinți sau însoțit de terți, atunci este necesar să se formalizeze o procurare oficială din partea părinților sau a părinților, Documente necesare indicând țara de destinație. Valabilitatea unei astfel de permisiuni de a exporta copilul nu trebuie să depășească 3 luni. De asemenea, este necesar să se furnizeze o fotocopie a tuturor paginilor din pașaportul principal al directorului.

Informații suplimentare

  1. Pentru a călători în Barbados, nu este necesară asigurarea medicală. Dar este totuși de dorit să-l cumperi pentru a evita problemele inutile, deoarece serviciile medicale din Barbados sunt plătite și foarte scumpe.
  2. Plecând de pe insulă, turiștii trebuie să plătească 25 de dolari locali (1 dolar SUA). Aceasta este o colecție obligatorie a aeroportului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 2