Castele din Danemarca

Danemarca modernă este reală castele ale țării: în această țară mică are aproximativ 600 de clădiri impunătoare culturologists, bine conservate până în zilele noastre. Secretul este foarte simplu: Danemarca nu a rupt exemplar în revoluțiile și războaiele politice, în 1848, regele Frederick V al Danemarcei a semnat în mod voluntar Constituția, ceea ce a permis să nu piardă un singur monument de istorie și arhitectură medievală. De-a lungul ultimilor 150 de ani, în unele dintre încuietori a fost efectuat de reconstrucție și reparații sau discută despre loialitatea față de proprietarii lor, iar acum multe dintre clădirile vechi sunt disponibile și turiștilor.

Cele mai populare castele din Danemarca

Un număr incredibil de clădiri frumoase vechi și, bineînțeles, castele în capitala Danemarcei Copenhaga sau în apropierea acestuia. Să vorbim despre unele dintre ele:

  1. Cel mai popular castel din Danemarca Frederiksborg a fost construit în 1560 și se află la numai 35 km de Copenhaga. Un punct interesant: castelul se află pe trei insule de pe lac. În Danemarca există o tradiție foarte lungă, conform căreia toți moștenitorii tronului sunt încoronați în capela castelului Frederiksborg.
  2. Castelul Frederiksborg Frederiksborg Castle Gardens Castelul Frederiksborg de pe lac
  3. Cel mai fabulos și ușor fermecat castel din Danemarca este Castelul Egeskov, care înseamnă "pădure de stejar". Castelul este construit în mijlocul lacului pe o mie de grămezi. Castelul Egeskov este o adevărată fortăreață, a fost construită ca un adăpost militar de încredere, astăzi este proprietate privată, prin urmare doar câteva camere sunt accesibile turiștilor.
  4. Intrarea castelului Egeskov Castelul Egeskov de aproape Gradinile castelului Egeskov
  5. O altă cetate defensivă din Danemarca este Castelul Kronborg din Elsinore, peste 500 de ani protejează intrarea în Marea Baltică. Potrivit legendei, în aceste ziduri a fost rostit Shakespeare "Să fiu sau nu", deși este puțin probabil ca autorul să viziteze aceste locuri. Castelul Kronborg este uneori numit actualul castel Hamlet din Danemarca. Dar trebuie amintit că acum este reședința solemnă a regelui și nu este întotdeauna deschisă pentru excursii.
  6. Castelul Kronborg Castelul curtea Kronborg Castelul Kronborg panorama
  7. Ca să nu mai vorbim de resedinta preferata a regelui Danemarcei, Christian IV - Castelul Rosenborg la Copenhaga. In zilele noastre, strănepotul fondatorului castelului a acționat aici pentru a păstra colecția regală de picturi, porțelan, scumpe haine festive și alte comori, cum ar fi coroana și alte comori de familie. În parcul din jurul castelului, o mulțime de sculpturi, inclusiv faimoasa Mermaid.
  8. Gradinile Castelului Rosenborg Castelul Rosenborg Castelul Rosenborg Treasures
  9. Nu toate castelele sunt simetrice și sunt proiectate pentru turnee cu cavaleri și bile zgomotoase. Castelul Vallio este doar de la astfel de castele: neobișnuite și speciale. El atrage prin asimetria sa: unul dintre cele două turnuri principale este rotund, al doilea este patrat. În castelul Vallo până în prezent există o mănăstire pentru fetele vechi nobile, unde, în detrimentul statului, trăiesc în vârstă nobilimii necăsătoriți.
  10. Castelul Vallo Castelul Vallo are două turnuri Podul Vallo

Istoria fiecărui castel danez este cu adevărat frumos și uimitor, și chiar construirea de o eră și similitudinea de stiluri arhitecturale și nu închide cele două încuietori pe aceeași. Castele sunt proprietate regală sau de stat, unele sunt deținute de descendenți ai unor cavaleri renumiți și de indivizi numiți în instanță. Bucurați-vă călătoriile!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

48 − = 41