Ce să aducă de la Bruxelles? | hounslowtw3.net

Ce să aducă de la Bruxelles?

Ce să aducă de la Bruxelles

Capitala belgiană, orașul Bruxelles, este considerată una dintre cele mai bune locuri unde cumpărăturile reprezintă o adevărată plăcere. Orașul are aproximativ 140 de puncte de vânzare cartiere ocupate, ceea ce înseamnă că toată lumea va fi în măsură să găsească un produs sau un suvenir pentru suflet, totul depinde de preferințele și, desigur, banii pe care sunteți dispus să cheltuiți pentru cumpărături. Spuneți-vă ce puteți aduce de la Bruxelles.

Cumpărături, care va mulțumi tuturor

  1. Poate că cea mai bună achiziție este ciocolata belgiană, care, la fel ca elvețianul, este considerată una dintre cele mai bune din lume. Adevărul este că ciocolata de la Bruxelles, preparând o delicatesă, onorează tradițiile vechi de secole și încearcă să-și păstreze reteta originală. Cele mai populare printre străini sunt trufe și praline. De unde poți cumpăra ciocolată în Bruxelles? Delicacy poate fi achiziționat în cel mai obișnuit supermarket sau unul dintre magazinele de mărci (Leonidas, Godiva, Manon, Galler și alții).
  2. Un alt bun cadou pentru cei dragi poate fi produsele din dantelă flamandă, care rămân relevante în zilele noastre. Majoritatea turiștilor cumpără șervețele, prosoape, seturi de lenjerie de pat, pijamale, toalete de seară.
  3. Iubitorii de bere iubesc Bruxelles, pentru că, în plus față de muzeul dedicat acestei băuturi, există numeroase fabrici de bere, care produc aproximativ trei sute de tipuri diferite. Deosebit de mândru de berile belgienii „Blanche de Bruxelles“, pentru că ieșirea din oraș, asigurați-vă că pentru a cumpăra două sau trei sticle de băutură pentru a te prieteni.

Plăcuțe plăcute

Mulți vizitatori se reflectă adesea asupra a ceea ce ar trebui să fie adus de la Bruxelles ca un suvenir. Să vorbim despre asta în detaliu.

Magazinele și magazinele de suveniruri din capitala Belgiei sunt pline de ieftin, dar interesant și simbolic pentru aceste locuri gizmos. Mai des decât altele ca un suvenir de turiști Bruxelles au cumpărat figurine de Manneken Pis (copie mică a celebrului monument la Manneken-Pis). Un alt suvenir extrem de popular este fondue, în care se pregătesc ciocolată tradițională și fondue de brânză, una dintre principalele feluri de mâncare din bucătăria belgiană. În plus, un suvenir bun de la Bruxelles poate fi brichete, deschizători, lanterne, pixuri, carnete pe care există un simbol al orașului sau al țării.

Modul de funcționare a magazinelor

Toate centrele comerciale majore și magazinele mici din Bruxelles încep să lucreze la ora 10:00 și se termină în zilele lucrătoare la ora 6:00. De vineri până duminică, timpul de lucru crește cu o medie de două ore. Achiziții reușite!

În magazinul de suveniruri Suvenir popular
Bere belgiană Delicioase ciocolată belgiană
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 84 = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: