Ce să aducă din Cambodgia

Revenind dintr-o altă călătorie, și doresc să aducă de-a lungul nu numai un rucsac experiențe și amintiri de neuitat, dar, de asemenea, un fel de suvenir pe care le va aminti de un timp de vacanta bine petrecut. Ce să aducă de pitorescul Cambodgia, deci este un fel de martisor frumos, care nu numai că pot fi utile în viața de zi cu zi, dar de fiecare dată să fie amintit de o țară îndepărtată, care a reușit să viziteze o dată.

Ce pot aduce din Cambodgia ca dar?

  1. Bijuterii, antichități. Atât pietrele semiprețioase, cât și pietrele prețioase și nedirecționale sunt vândute pe rafturile magazinelor. Aici veți găsi smaralde, adevărate, de calitate slabă, peridot, rubine, spinel și safire. Dacă te uiți în Sihanoukville, mergi la magazinul "Cadouri din Cambodgia". Veți fi oferite produse originale din piele de reptile incrustate cu bijuterii. Fii sigur că nu vei fi înșelat. În ceea ce privește antichitățile, cifrele din alamă, produse din lemn sculptate sunt deosebit de apreciate. Toate aceste bunuri pot fi cumpărate în Phnom Penh pe piața Tuol Tom Pong, piața centrală a Dog Tmay și în magazinele Școlii de Arte Frumoase.
  2. Mărfuri artizanale. Ce putem spune, dar cambodgienii - populația este incredibil de talentat, și de la scoici, mahon, bazalt, marmura, verde, nucă de cocos, mătase și chiar de fier creează frumusete ceramica decorativa fără cusur, veselă. Eșarfe din bumbac (krama) sunt foarte solicitate în rândul turiștilor. Desigur, dacă doriți ceva special, vi se va oferi să cumpărați animale exotice umplute.
  3. Suveniruri culinare din Cambodgia. Lichiorurilor cu șerpi, scorpioni, alcoolizate ghimbir uscate, zahăr de palmier, piper negru și alb provincia Kampot, cafea, miere sălbatică și alte atribute ale bucătăriei cambodgian - toate acestea sunt, fără echivoc, va incanta orice gazda.
  4. Îmbrăcăminte. Toată lumea știe că mătasea cambodgiană este una dintre cele mai înalte calități din lume. Nu e de mirare că milioane de călători din întreaga lume merg să cumpere pentru el în Cambodgia. Ca suvenir puteți cumpăra batiste de mătase, lenjerie de pat, haine. Cel mai bine este să-l cumperi la una dintre fabricile de mătase.
  5. Pictura. Străzile din Cambodgia sunt decorate cu picturi de artiști locali. Și lasă-i criticii de artă să fie o chestie primitivă, există ceva special în aceste imagini, care prezintă peisaje pitorești, viața rurală măsurată a cambodienilor.
  6. Accesorii. În orice piață cambodgiană, puteți găsi produse fabricate din animale exotice. Acestea sunt pungi, curele, portofele, ambreiaje, făcute din struț, stingray, python, crocodil. În magazinul "Cadouri de natură" acest bun este de ajuns.
Suveniruri din Cambodgia Tincturi cu șerpi și scorpioni legați de alcool Bijuterii din Cambodgia
Batiste de mătase Articole de gătit din Cambodgia Creații ale artiștilor locali

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

45 + = 49