Puncte de interes în Chile

Până în prezent, Chile poate fi numit, fără nici o exagerare, unul dintre cele mai interesante locuri din lume pentru călătorii turistice. În această țară există locuri cu o istorie de o mie de ani, un peisaj de nedescris și complexe naturale încântătoare, locuri care trebuie vizitate pur și simplu pentru a-și repleia viziunea culturală asupra lumii. Este în Chile că simțiți într-adevăr domeniul de aplicare al creatorului care nu regreta culori strălucitoare pentru această țară.

Chile - un depozit de diverse atracții. Pentru a le inspecta pe deplin, va trebui să petreacă mai mult de o lună. Deci, înainte de călătorie este necesar să se decidă care atracții din Chile ar trebui să fie vizitate.

Pentru a ști că este necesar să se facă nu numai o listă de locuri, dar și locația lor, deoarece teritoriul țării este foarte lung și în fiecare dintre regiunile sale există o serie de atracții naturale și arhitecturale. Pentru a stabili locul de odihnă sau excursii în țară, puteți oferi o listă completă a ceea ce să vedeți în Chile cu o scurtă poveste despre fiecare dintre aceste locuri.

Obiective naturale din Chile

Natura Chile este incredibil de diversă, aici puteți vedea cele mai înalte zone montane, vă puteți bucura de priveliștea oceanului fără margini și puteți respira aerul curat al pădurii. Înainte de o călătorie este necesar să se uite o fotografie cu obiectivele naturale din Chile și să se studieze descrierea lor. Lungimea țării de la nord la sud pentru mai mult de 4000 km contribuie la faptul că clima este extrem de diversă. Prin urmare, în Chile vă puteți bucura de vacanța dvs. pe coasta oceanului și de acolo puteți merge direct la stațiunea de schi. Dar nu mai puțin interesante vor fi excursii de vizitare a obiectivelor turistice, care vor ajuta la formarea unei idei despre caracteristicile naturale ale acestei țări.

Cele mai renumite atracții naturale din Chile includ:

 1. Parcul Național Lauka. Acest loc este, după drept, titlul celei mai iubite atracții turistice din republică. Parcul Lauka este situat la o altitudine de peste 4 km deasupra nivelului mării și chiar la granița cu Bolivia. Această rezervație a biosferei a reușit să colecteze pe teritoriul său o vastă colecție a celor mai rafinați reprezentanți ai lumii plantelor și animalelor. În parc există multe obiecte naturale: Lacul Chungara și Laguna de Kotakotani, vulcanii Gualalti și Acotango, râul Lauka și Utah. În plus, în limitele parcului este orașul Parinacota, care este renumit pentru biserica sa colonială - un obiect arhitectural deosebit. Puteți ajunge în parcul din Lauka din Santiago. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați serviciile transportatorilor aerieni pe aeroportul din Arica. Din acest oraș trebuie să mergeți cu autobuzul. Dacă închiriați o mașină în Arica, atunci trebuie să țineți pasul CH-11. Zona parcului începe la 145 km.
 2. Parcul Național Lauka Lacul Chungara
  Vulcanul Gualatiri Volcano Akotango
 3. Vulcanul activ Maypot. Acesta este situat pe vârful celor mai sudice vârfuri ale munților Andes și se află la granița dintre Chile și Argentina, la 100 km de orașul Santiago. Din capitala republicii, vulcanul separă distanța de o sută de kilometri. După cum am menționat deja, atracțiile Republicii Chile pot fi considerate nesfârșite, țara va surprinde întotdeauna turistul cu ceva neobișnuit și nou. Cu toate acestea, vulcanul Maypole dorește să viziteze de mai multe ori. Popularitatea lui Maipo sa datorat unei forme neobișnuite, conice și absolut proporționale. Fiind pe un platou, puteți admira cea mai frumoasă priveliște care se deschide Valea Maipo cu un număr mare de cascade. În vale este situat cel mai frumos lac Laguna del Diamante, care a fost format din cauza erupției vulcanului.
 4. Vulcanul activ Maypot

 5. La Portada. În Chile, există locuri în care natura a lucrat timp de mulți ani. Și unul dintre ele este La Portada - un monument natural unic, care este un arc de piatră imens cu o înălțime de 43 m și o lungime de 70 m. Arcul este înconjurat de toate părțile de apele marine și este un habitat preferat pentru speciile rare de păsări. Vizitați acest loc poate fi, plecând din orașul Antofagasta.
 6. La Portada este un arc natural

 7. Desertul Atacama - valea lunară. Remarcabila vale lunara este ca aici nu exista viata: pe drum veti gasi doar pietre, lacuri putin adanci cu foarte multa apa sarata si liniste absoluta. În deșertul Atacama, pentru toată existența sa, oamenii de știință nu au reușit să înregistreze un singur caz de precipitații, aparțin unuia dintre cele mai uscate locuri de pe planetă. Și al doilea nume este valea lunară, Desertul Atacama, primit pentru caracteristicile peisajului: peisajul local este destul de similar cu suprafața Lunii. Excursia la Atacama începe cu zborul către Calama. Durata medie de zbor este de două ore. Din orașul Kalama, trebuie să vă mutați într-un loc numit San Pedro de Atacama.
 8. Amploarea nesfârșită a deșertului Atacama Desertul Atacama este valea lunară
 9. Rezervația naturală Los Flamencos. Acesta este împărțit în șapte sectoare, situate la diferite înălțimi, fiecare fiind caracterizat prin propriile condiții climatice specifice. Teritoriul rezervației, aproximativ 80 mii hectare din suprafața totală, se bucură de un respect deosebit printre fani pentru a observa natura și istoria sălbatică. Aici pentru grupurile turistice se deschid ruinele celui mai vechi sat, a cărui vârstă, potrivit oamenilor de știință, este de peste trei mii de ani. Caracteristica principală a acestei așezări este o formă neobișnuită de colibă ​​- pereții zgurii din toate casele nu au colțuri. În plus, pe teritoriul Los Flamencos există o mare cantitate de frumusețe uimitoare a lacurilor, precum și peisaje superbe ale munților și sculpturi suprarealiste, în rolul căruia însăși natura era autorul. Pentru a ajunge în rezervă, va trebui să cumpărați un bilet de avion de la Santiago la Antofagasta, apoi să mergeți pe drumul de la Antofagasta la Calama, iar din Calama să mergeți la orașul San Pedro de Atacama. Nu ajunge la 33 km până la destinația finală și se află administrația Los Flamencos.
 10. Rezervația naturală Los Flamencos

 11. Insula Chiloe. Primii turiști în Republica Chile au încercat să viziteze această insulă. Acest loc atrage oamenii cu un climat magnific, plaje uluitoare și nenumărate monumente ale arhitecturii antice. De exemplu, în Chiloe, puteți vizita biserica unică a Sf. Maria, care a fost inclusă în Lista patrimoniului mondial UNESCO. Pentru a ajunge la Chiloe, puteți ajunge doar prin Canalul Chacao. Acest canal separă insula de restul țării.

Insula Chiloe este unul dintre cele mai interesante locuri din țară

Atracții culturale Chile

Republica Chile este, de asemenea, bogată în atracții culturale, fotografiile cărora trebuie văzute înainte de călătorie, pentru a decide ce să alegeți. Cele mai renumite dintre ele sunt următoarele:

 1. Muzeul Gustav le Page. În Republica Chile, obiectivele care se referă la mileniile absolut diferite pot fi întâlnite la fiecare pas, cu toate acestea acest muzeu nu are analogii chiar și în lume. Muzeul arheologic din Le Page, situat în deșertul Atacama, a adunat sub acoperisul său mai mult de 385 de mii de exponate cele mai rare. Este demn de remarcat faptul că vârsta anumitor lucruri a depășit 10 mii de ani. Cea mai mare colecție a acestor mumii este expusă la Le Page (muzeul are aproximativ 400 de exemplare). Unele exponate sunt mai vechi timp de mai multe milenii de faraoni egipteni îmbătați.
 2. Muzeul Le Péj

 3. Insula Paștelui. În partea de sud a Oceanului Pacific există un loc care este considerat cel mai misterios pe pământ. Intră, și poate chiar capete, ratingul de popularitate al atracțiilor Republicii Chile. Turiștii din întreaga lume vin aici nu numai să se îmbrace în plajele azure și să se bucure de peisaj, ci și să încerce personal să rezolve multe mistere care nu permit o generație de oameni să doarmă pașnic. Pe Insula Paștelui se găsesc cele mai faimoase monumente ale celei mai necunoscute civilizații mondiale. Statui mari, a căror înălțime variază de la 3 la 21 m, uimesc pur și simplu imaginația. Până în prezent, nimeni nu a putut deduce o teorie despre cum au apărut pe insulă. În plus, greutatea unei statui ajunge la 25 de tone, dar cel mai mare puzzle de piatră cântărește aproape 90 de tone. Vizitați Insula în mai multe moduri, dar rețineți că fiecare dintre ele nu este o plimbare de buget. Prima modalitate este de a rezerva o croazieră pe un iaht turistic, care intră periodic pe insulă. A doua modalitate este de a cumpăra un bilet de avion pe insulă. Comunicarea aeriană se efectuează din capitala țării, iar orarul zborurilor depinde de perioada din an. De exemplu, în timpul lunilor de iarnă, zborurile se efectuează doar o dată pe săptămână. Restul timpului puteți zbura de la Santiago de două ori pe săptămână, timpul de zbor este de 5 ore.
 4. Insula de Paști este una dintre cele mai misterioase locuri de pe Pământ Statui extraordinare din Insula Paștelui
 5. Andean Hristos - un simbol al păcii. Mai mult de o sută de ani în urmă, pe o trecere numită Bermejo, aflată la granițele dintre Argentina și Chile, a fost construit un monument numit Andean Hristos. Acest eveniment a fost programat pentru a încheia un armistițiu între cele două țări. Apropo, monumentul maiestuos este situat la o altitudine de 3,5 km deasupra nivelului mării. Statuia lui Hristos este turnată din bronz, obținută după reluarea unor tunuri vechi de coloniști spanioli. Pentru fiecare stat acest monument servește drept simbol al păcii, evidențiat nu numai de inscripția corespunzătoare la picior, ci și de ultima întâlnire a celor doi lideri ai țărilor pentru centenarul ridicării statuii. Fără îndoială, Hristosul Andin este unul dintre cele mai impresionante repere arhitecturale ale țării.
Andeanul Hristos este un monument maiestuos Andean Hristos este simbolul păcii în Chile și Argentina

Republica Chile este întotdeauna bucuroasă pentru turiști și călători din diferite țări. Oamenii de toate vârstele și principiile vieții pot găsi aici agrement. Și totuși nimeni nu a fost dezamăgit de vizita sa în această țară luminoasă, neobișnuită și uimitoare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − 21 =