Călătorind la Madrid, un turist rare, este mulțumit de sandwich, și cum să nu fie sedus de tentante masa de prânz sau cina la acest restaurant cu specific spaniol, în cazul în care toți spaniolii - iubitorii de bucătar frumos și să mănânce. Și aproape fiecare restaurant cu specific spaniol - un loc confortabil, și tradiția de familie veche de secole, emoțiile vii și arome de condimente de bucătarul-șef fermecător. Unele restaurante din Madrid sunt chiar marcate cu una sau două stele ale ghidului restaurantului "Michelin". Lista privată a celor mai bune restaurante din Madrid cuprinde mai mult de 150 de unități, aici sunt câteva dintre ele:

 1. Botin. În fiecare oraș există cel mai vechi restaurant, în Madrid este el. Se spune că marele Goya a lucrat aici o dată. Restaurantul Botin din Madrid a fost deschis în 1725 și chiar a intrat în Cartea Recordurilor Guinness. Coroana - porc sau miel prajit. Prânzul constă din trei feluri de mâncare pentru aproximativ 30-40 de euro, în afară de care vă puteți oferi un meniu rusesc. În fiecare seară sunteți încântați de orchestra spaniolă în costume naționale.
 2. Restaurantul Botin

 3. "Asador Donostiarra" Există un sfert de secol și a fost mult timp un loc preferat pentru gurmanzi și cunoscători ai bucătăriei basce. Aici puteți întâlni diverse celebrități și echipa Clubului de Fotbal Royal "Real". Restaurantul este deschis până la ultimul client.
 4. Restaurantul Asadore Donostiarra

 5. Posada de la Villa - un han în stilul secolului al XVII-lea, un vechi interior cu mese de stejar, care servesc cu vase de cupru. Restaurantul este renumit pentru vinurile de colecție, în care fiecare vizitator este oferit portul de anason înaintea comenzii.
 6. Restaurantul Posada de la Villa

 7. Coral de la Moreria - deschisă în 1957, lângă Palatul Regal, un restaurant-flamenco. De multe ori adună interpreții acestui dans și muzicieni. În fiecare seară, aveți un spectacol minunat, iar ca principalele feluri de mâncare vi se va oferi șuncă iberică și ravioli cu foie gras.
 8. Restaurantul Coral de la Moreria

 9. Sant Celoni - creatia maestrului Santi Santamaría, decorata luxos si primii care primesc doua stele Michelin. Restaurantul a servit drept bază pentru bucătăria catalană și oferă o șa de carne de oaie cu șobolani, un tartar blând, un consorțiu de homari și multe alte mâncăruri apetisante în manevrarea bucătarului. În oferta o listă exclusivă de vinuri.
 10. Restaurantul Sant Celoni

 11. Ramon Freixa Madrid - una dintre cele mai atractive restaurante de pește ereditar din Madrid, de altfel, are, de asemenea, două „Michelin“ stele. Dish de bucătarul-șef a considerat homar, dar cod șofran, calmarul cu fenicul si masline, stridii proaspete, precum și alte perle de meniu cu siguranță mare.
 12. Ramon Freixa Madrid

 13. Zalacaín - baza vechii școli culinare, un loc favorit de prestigiu pentru politicieni și oameni de afaceri. Restaurantul pune accent pe perfectiunea, vi se va oferi o listă de vinuri de la somelierul legendarul Custodio López Zamarra, precum și principalele feluri de mâncare pentru a alege de la iahnie de monkfish, pasăre foetaj cu sos de trufe, rață în sos de zmeura, salata de homar și mai mult.
 14. Restaurant Zalacaín

 15. Kabuki Wellington - cel mai bun restaurant japonez din Madrid, cu o bucătărie deschisă, în cazul în care veți găsi cod negru cu pate de trufe, file de Kobe, sos oxtail teryake, okuya în marinare și alte capodopere. Veți fi, de asemenea, oferit un meniu de deserturi și o excelentă hartă a vinurilor de șampanie.
 16. Kabuki Wellington

Pentru gurmanzi pe o notă:

 1. Cel mai important lucru este cina, spaniolii nu recunosc gustări.
 2. Restaurantele funcționează de la o oră după-amiaza până la miezul nopții, cafenele și baruri de la 7 am și până la 2-3 nopți, cluburile sunt întotdeauna până la ultimul client.
 3. Siesta este o oră de vârf, toate unitățile de catering sunt supraaglomerate.
 4. Este benefic să luați un prânz sau o cină complexă, să acordeți atenție dimensiunilor porțiilor.
 5. Mâncăruri spaniole clasice - gazpacho, jamon, paella, tapas, supă de usturoi.
 6. Întotdeauna și peste tot vârful este de 10%.
 7. Vizitele de seară la cele mai bune restaurante includ cravate și costume frumoase.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1