Cele mai bune plaje din Mallorca

Bine ați venit la Mallorca - un adevărat paradis pentru turiști. Există atât de multe plaje pe insulă, încât este puțin probabil că vor putea să le viziteze în timpul vacanței pe termen scurt. Dar cu siguranță merită evaluat cele mai bune dintre ele!

Pentru a alege cea mai bună plajă în Mallorca pentru o vacanță, ar trebui să știi unde vei fi mai convenabil, deoarece, în diferite părți ale insulei este dominat de diverse peisaje naturale și, în consecință, vremea se schimbă, de asemenea, în cursul anului:

  • În partea de nord a insulei Mallorca se întinde o masivă zonă montană cu o lungime de 100 km. Apa pe plajele locale este mai rece decât în ​​sudul insulei;
  • în partea de sud a climatului uscat și cald, iar plajele sunt cele mai frumoase și pitorești din Mallorca;
  • Partea estică a insulei este plină de numeroase golfuri, împărțind între ei multe kilometri de plaje;
  • sud-vest este cel mai popular cu turiștii. Infrastructura acestei regiuni este foarte dezvoltată, în plus, în apropiere este Palma de Mallorca.

Cele mai bune plaje din Mallorca 1

Plaje din Mallorca (Spania)

Există o mulțime de plaje în Mallorca - aproximativ două sute. Marea lor majoritate sunt nisipoase, dar există și plaje acoperite cu pietricele. Interesant este faptul că multe hoteluri de pe insulă dețin propriile lor plaje. Mai jos este o evaluare a plajelor de nisip din Mallorca, considerate cele mai populare.

Cele mai bune plaje din Mallorca 2

Una dintre cele mai bune plaje din Mallorca cu nisip alb - "Alcudia" (Alcudia). Este de aproximativ 8 km de coastă, pe toate laturile închis de capes. Datorită apei pure de azur și a fundului de nisip moale, Alcudia se află pe lista celor mai bune 25 de plaje din lume. Turiștii vin aici nu numai să facă plajă și să înoate, ci și să viziteze atracțiile locale - ruinele clădirilor romane antice. Plaja este împărțit în două părți - o mai civilizat, care atrage iubitorii de zbor cu parapanta și windsurfing, și mai intim, potrivite pentru familiile cu copii.

Cele mai bune plaje din Mallorca 3

Playa de Palma (Playa-de-Palma) este foarte apreciat de turiști, aici ar trebui să vizitați cu siguranță, fiind în Insulele Baleare. Această plajă se întinde de-a lungul coastei de sud-vest a insulei Mallorca, la 4,6 km. "Playa de Palma" este una dintre cele mai curate plaje ale insulei, datorită căreia i se acordă în fiecare an premiul de mediu "Steagul Albastru". Este foarte convenabil să ajungeți în capitala insulei, care este situată la doar 4 km.

Cele mai bune plaje din Mallorca 4

Portaluri Nous (Portals Nous) - o plaja iubita de toata lumea. Aici puteți admira adesea celebrități, deoarece "Portals Nous" este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Apa turcoază și nisipul de aur fac acest loc cu adevărat magic. Plaja este destul de largă, deci chiar și în sezonul de vârf este rareori aglomerată cu turiști. Plătește nivelul dezvoltării infrastructurii turistice: pe plaja "Portals Nous" puteți găsi cafenele și restaurante, aici puteți închiria schiuri de apă și caiace.

Cele mai bune plaje din Mallorca 5

Cala d'Or (Cala d`Or) unește cinci plaje mici, separate de golfuri. Condițiile de recreere aici sunt mai mult decât impresionante: apa de mare clar cristalină, în care sunt vizibile peștele colorat plutind, nisipul auriu fin. În același timp, plaja "Cala d'Or" este calmă și nu este atât de aglomerată precum, de exemplu, "Alcudia" sau "Playa de Palma".

Cele mai bune plaje din Mallorca 6

De la plajele sălbatice din Mallorca, trebuie remarcat Es Trenc (Es Trenc). O caracteristică distinctivă a acestei plaje este întotdeauna o mare liniștită și calmă. Pe lângă faptul că este pe „Es Trenc“ foarte curat, și există încă foarte mic: să se simtă nevoia profundă de a trece prin apa limpede de aproximativ 100 de metri de zona de plajă este situat într-o rezervație naturală în coasta de sud-est .. De aceea nu există transport maritim pe Es Trench, dar trăiesc multe păsări și crabi, ceea ce conferă acestui loc un farmec unic.

Cele mai bune plaje din Mallorca 7

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

88 − 85 =