Costa Rica – aeroporturi

Aeroporturile din Costa Rica

Una dintre cele mai frumoase și exotice țări din America Centrală este Costa Rica. Acest stat primește anual sute de mii de turiști din întreaga lume. Plajele albe de lux, vulcani misterios și natura sălbatică a parcurilor naționale fac din cei care călătoresc aici. Despre cum să ajungem pe teritoriul Costa Rica, vom vorbi mai departe.

Principalele aeroporturi din Costa Rica

În această țară uimitoare există numeroase aeroporturi, dar există doar câteva aeroporturi internaționale:

  1. Aeroportul Internațional Juan Santamaria (Aeroportul Internațional San Jose Juan Santamaria). Aceasta este principala poartă de aer din Costa Rica. Aeroportul este situat la doar 20 de kilometri de capitala statului, orașul minunat din San Jose. Este considerat unul dintre cele mai bune aeroporturi din America Centrală. Pe teritoriul său, pe lângă terminalele pentru zboruri interne și internaționale, există numeroase cafenele, magazine și magazine de suveniruri.
  2. Aeroportul Internațional Juan Santamaria

  3. Aeroportul Internațional Daniel Odurober Kyros (Aeroportul Internațional Liberia Daniel Oduber Quiros). Acesta este situat la doar 10 kilometri de unul dintre cele mai mari centre turistice din Costa Rica - orașul Liberia. O caracteristică a aeroportului este posibil să rețineți 25 de birouri de check-in, astfel încât practic nici cozi. Infrastructura este, de asemenea, la cel mai înalt nivel: există o sală de așteptare confortabilă, un centru medical în care fiecare pasager va fi capabil de a primi asistența necesară, un snack bar, în cazul în care pentru o mică taxă poate fi o gustare delicioasă și confortabil mini-hotel.
  4. Aeroportul Internațional Daniel Odurober Kyros

  5. Aeroportul Internațional Tobias Bolaños (Aeroportul Internațional Tobias Bolanos). Un alt aeroport metropolitan, care este al doilea mare în San Jose. Este situat practic în centrul orașului, lângă o stație de autobuz. O caracteristică distinctivă a acestui aeroport din Costa Rica este un impozit obligatoriu de 29 dolari SUA, care trebuie plătit atât la intrare, cât și la plecarea din țară.
  6. Aeroportul Internațional Tobias Bolaños

  7. Aeroportul internațional Lemon (Aeroportul Internațional Limon). Este un aeroport relativ mic situat în orașul stațiune Limone. Până în 2006, a acceptat numai zboruri interne, astăzi a primit statutul de zbor intern. Aici vin turiștii care intenționează să-și continue călătoria prin Costa Rica în orașe precum Cahuita, Puerto Viejo etc.

Aeroportul internațional Lemon

Aeroporturi interne

Costa Rica - o țară foarte interesantă, astfel încât majoritatea turiștilor nu se opresc la inspecția una sau două orașe și du-te pe un tur al principalelor stațiuni ale Republicii. Aeronava este considerată a fi principalul vehicul pentru a obține în jurul valorii de stat, deci nu este surprinzător faptul că în Costa Rica există mai mult de 100 de aeroporturi interne. Majoritatea sunt situate în orașe mari și populare: în Quepos, Cartago, Alajuela etc.

Compania aeriană Aeroportul Kepos
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: