În selecția fotografiilor șocante ale rănilor, formate după mușcăturile de șerpi otrăvitori, păianjeni și alte creaturi.

Să respiri adânc, să ne îndrăznim și să mergem!

Yamcone Viper

ukus yamkogolovoy gadyuki

Acesta este unul dintre cele mai periculoase șerpi din America de Sud. În fotografie - picioarele unui băiat de 11 ani care a fost victima acestei viperi. Nu i sa dat ajutor în timp util, iar la locul mușcării a apărut necroza - necroza țesuturilor. Copilul a supraviețuit, dar piciorul a trebuit să fie amputat.

Black Mamba

negru mamba

Negru Mamba - continent afrikansogo fierbinte rezident, veninul său este capabil să răstoarne un imens picioare de bivol, ceea ce putem spune despre un om .. După o moarte muscatura de șarpe poate avea loc într-o jumătate de oră. Ei spun că fotograful a avut noroc și a salvat piciorul.

Brown păianjen pustnic

muscatura de păianjenul unui pustnic

Acest păianjen otrăvitor locuiește în estul SUA și se stabilește în apropierea locuinței umane. El atacă rar, dar consecințele atacului său pot fi foarte grave. Atunci când o cantitate mare de otravă este ingerată, se formează un ulcer necrotic pe locul mușcăturii, care se vindecă foarte mult. În cazuri rare, o muscatura poate duce la moarte.

viespile

stingerea unei viespe

Se pare că viespa ucide mult mai mulți oameni decât orice alt animal veninos. La o persoană cu tendințe la alergii, o muscatura de aspen poate provoca șoc anafilactic și poate duce la moarte.

Cobra siameză

muscatura de cobra siameză

Asta sa întâmplat cu picioarele unei fete din Thailanda după ce a fost mușcat de acest șarpe drăguț. Umflarea acestei specii de șerpi este periculoasă din cauza morții rapide a țesuturilor din jurul rănii.

Pește-piatră

mușcătura de pește piatră

Pietrele de piatră sunt recunoscute ca cele mai otrăvitoare pești din lume. inotatoarea dorsala este echipat cu țepi otravă foarte puternică, și pentru a îndeplini acest animal poate fi periculos în stațiunile din Egipt, Australia și Filipine. Peștele îi place să se odihnească în apă puțin adâncă, îngropată în nisip și este aproape imposibil de observat. O persoană care are nenorocirea de a călca în mod accidental pe acest pește, se confruntă cu o durere insuportabilă. Acesta poate fi atât de chinuitor că peștele victimă piatră rugat medicii să amputeze membrul afectat.

Fisalia sau barca portugheză

muscatura unui fizic

Acest balon semitransparent, nuanțe irizate diferite, este o întreagă colonie de organisme de lucru fără probleme. O puteți întâlni oriunde în Oceanul Mondial. Tentaculele unei bărci portugheze conține celule care înțeapă otrăvitoare, astfel încât contactul cu aceste creaturi drăguț se poate termina în lacrimi. Omul a suferit arsuri Physalia apar dureri severe și mâncărime pe tot corpul, se poate dezvolta edem pulmonar - în acest caz, este necesar de asistență medicală de urgență.

meduză

meduze intepatura

Kubomeduza, care locuiește pe coasta Australiei și a Indoneziei, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai otrăvitoare animale de pe planetă. Otrava sa afectează atât pielea, inima cât și sistemul nervos. Adesea, un băiat care a primit o arsură de meduze nu reușește să înoate la țărm și moare de un atac de cord.

arde meduze

șarpe-cu-clopoței
șarpe cu clopoței musca

În fiecare an în Statele Unite, aproximativ 8.000 de oameni suferă de muscatura de șobolani, dintre care 10 mor. Consecințele mușcăturilor pot fi foarte diferite, în funcție de vârsta șarpelui și de cantitatea de otrăvire.

Scalpul de pe scări

rana de pe o pantă

Pe coada acestei rampe este un vârf otrăvitor, care este capabil să provoace o rană muritoare asupra unei persoane. În fotografie - mâna unui pescar, care a fost rănit de o rampă în timpul pescuitului. Omul aproape că și-a pierdut membrele.

mocasini de apă

musca piscivorus Agkistrodon

Un alt șarpe care locuiește în Statele Unite. Muscatura ei rareori duce la moarte, dar poate provoca necroze tisulare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 + = 19