Darwin Atracții, Australia

O rezistență incredibilă și, într-un fel, trebuie să ai curajul să călătorești calm și fără nervi inutili în Australia. Dar nici numeroasele legende despre demoni și spirite, nu exista fapte reale despre păianjeni și reptile uriașe crawling nu sunt în măsură să descurajeze mulți turiști care vizitează anual acest continent. Și dacă vă aflați printre astfel de suflete curajoase, asigurați-vă că riscul dvs. va fi răsplătit în plin - natura uimitoare, frumusețea orașelor și culoarea obiceiurilor locale. O poftă de mâncare aparte pe harta Australia este Darwin și atracțiile sale, ca civilizație și credințele străvechi ale oamenilor Aboriginal sunt în strânsă simbioză, cât mai mult posibil, oferind culori vii o prezentare despre țara și tradițiile sale.

Darwin pentru turiști

Darwin și atracțiile sale reprezintă un punct indispensabil în rutele celor mai multe excursii din Australia. O astfel de popularitate este ușor de explicat, deoarece în împrejurimile orașului există mai multe parcuri naționale unice, care sunt cele mai capabile să descopere și să se familiarizeze cu flora și fauna continentului. În plus, în orașul în sine există mai multe locuri semnificative pe care turistul le va găsi curios și distractiv. Dar pentru a nu deveni confuz și pentru a-mi clarifica totul, în acest articol vom încerca să evidențiem principalele atracții ale lui Darwin.

Deci, primele 9 cele mai renumite și mai vizitate locuri din Darwin:

 1. Parcul național "Kakadu". Acesta este un loc cu adevărat unic și uimitor. În plus față de diversitatea bogată a florei și faunei, puteți admira peisajele uimitoare, puteți face o fotografie pe fundalul cascadelor, faceți o dorință într-una din peșteri. Parcul național Kakadu a fost inclus în Lista patrimoniului mondial UNESCO.
 2. Parcul Național Cacatu

 3. Parcul Național Litchfield. Acest punct de reper este foarte popular. Acest parc nu este în nici un caz inferior predecesorului său, și vă va plăcea, de asemenea, ca o abundență de floră și faună și numărul de colțuri uimitoare ale naturii. Zona zonei de aburi ocupă aproximativ 1500 de metri pătrați. m, și există, de asemenea, o rezervă pentru triburile aborigene. Pentru confortul turiștilor, drumurile asfaltate se află la principalele repere ale parcului.
 4. Parcul Național Litchfield

 5. Parcul de coastă "Casuarina". Acesta este unul dintre locurile preferate de recreere cu populația locală. Parcul este situat confortabil între deltele râurilor Rapid Creek și Buffalo Creek, iar locația sa este dictată de o varietate de creaturi vii și de vegetație. Pentru turiștii de aici, în parc, există condiții excelente - de la trasee de biciclete și foișoare confortabile, la campinguri special amenajate.
 6. Casuarina

 7. Parcul național "Nitmiluk". Această zonă este cunoscută datorită atracției principale - Defileul Catherine, care impresionează prin dimensiunea și aspectul său. În structura sa se află 13 chei care sunt legați de râul Catherine. În plus, aici sunt situate și cele mai cunoscute cascade Edith Falls. Desigur, înotul în această zonă este interzis, dar plimbarea de-a lungul râului într-o canoe este foarte posibilă.
 8. Parcul național Nitmiluk

 9. Muzeul de Război al lui Darwin. Inițial, expoziția principală a muzeului era dedicată exclusiv trupelor de artilerie, dar în cele din urmă a afectat marina și forța aeriană în ansamblu. Aici, tehnologia militară se găsește nu numai în Australia, ci și în Statele Unite, precum și în alte țări aliate. În designul exterior al muzeului, aceste fortificații sunt implicate, ceea ce adaugă doar la sentimentele realității.
 10. Muzeul Militar

 11. Muzeul și galeria de artă din Teritoriul de Nord. Acesta este numele principalului muzeu al lorelor locale. Expoziția sa cuprinde subiecți rituali tradiționali ai triburilor aborigene, precum și obiecte din viața de zi cu zi, cultură și istorie din această zonă în ansamblu. Printre exponatele principale - un crocodil imens, care de mult timp a terorizat populația locală cu atacuri teribile asupra bărcilor și bărcilor
 12. Muzeul și galeria de artă din Teritoriile de Nord

 13. Insulele Tivi. La doar 40 km de Darwin există două insule uimitoare - Batarst și Melville. Suprafața lor totală este mai mare de 8.000 de metri pătrați. km, și locuiește aici doar 2500 de persoane. Cu toate acestea, aici se poate înțelege vechile tradiții și culturi ale aborigenilor din Australia. În plus, insulele Tivi sunt un refugiu pentru unele specii rare de animale.
 14. Insulele Tivi

 15. Regatta «Beer Can». Nu este un secret că nu este vorba despre loc, ci despre eveniment. În fiecare an, din 1974, mii de turiști se adună în Darwin și construiesc bărci improvizate de la orice material improvizat, fie că sunt cutii goale de cola sau lapte. Astfel de nave nu trec în mod specific testul de durabilitate, întrucât prăbușirea clădirii sub gălăgia generală este o parte invariabilă a distracției.
 16. Berea poate regata

 17. Centrul de distracții din Darwin. Acesta este un fel de teatru, dar aici spectacolele sunt date atât în ​​sensul tradițional, cât și într-o formă oarecum neobișnuită pentru noi. În plus față de diverse spectacole și Balet, centrul de divertisment al festivalului se face streaptease diferite vederi pentru copii, concerte de muzică simfonică, costum de teatru. În funcție de tipul de prezentare, sala principală va fi transformată aici, deci capacitatea variază de la 270 la 180 de locuri.
 18. Darwin Entertainment Center

Cu toate acestea, nu ar trebui să se creadă greșit că acest lucru încheie atracțiile orașului Darwin, un oraș renumit din Australia. Există o mulțime de festivaluri diferite ținute pe teme destul de extinse. De exemplu, Festivalul Garma include lecții de supraviețuire în sălbăticie, Tiwi Marea Finală Fotbal australian este dedicat, iar Festivalul Darwin se deschide pentru vizitatori toată diversitatea culturală a orașului. Grădina Botanică, Parcul Crocodil, Portul Yacht Kullen - nu lăsați aceste atracții să vă fie lăsate în afara atenției. Chiar și o plimbare obișnuită pe străzile orașului vă va aduce o mulțime de plăcere și impresii plăcute.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

51 − 45 =